Yapay zeka açıkladı: Uzaktan çalışanlar 25 yıl sonra böyle görünecek

Yapay zeka açıkladı: Uzaktan çalışanlar 25 yıl sonra böyle görünecek

Kovid-19 salgınından ardından pek çok insan, ister tamamen uzaktan, ister hibrit bir model aracılığıyla evden çalışmaya başladı. Uzmanlara göre, günde sekiz saat güneş ışığından uzak ekran karşısında oturmak ve fiziksel aktiviteden uzak olmak fiziki değişime sebep olacak

İş arama motoru DirectApply'a göre, yeni çalışma koşullarımız nedeniyle uzaktan çalışanların nasıl görüneceği tahmin etti.

Uzaktan çalışanların 25 yıl sonra nasıl görüneceğini gösteren temsili görsele göre evden çalışanlar kötü görme, 'teknik boyun', iltihaplı gözler, kötü duruş ve hızlı kilo alma sorunlarıyla karşı karşıya kalacak...

Uzmanlara göre, uzaktan çalışanlar sadece 'tekrarlayan yazma zorluğundan' muzdarip değil. Bilgisayarın yaydığı ışık da cildin doğal dengesini bozarak insanların kötü görünmesine sebep oluyor. Uzaktan çalışanlar aynı zamanda D Vitamini eksikliği ve saçların incelmesi nedeniyle erken yaşlanma tehlikesiyle de karşı karşıya.

İş arama motoru DirectApply'a göre evden çalışanların 25 yıl içinde nasıl görüneceğini paylaştığı görsel

ooooo.jpg

yyytt.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN