Diş hekimi 2 dişi yerine 18 dişini birden çekti! Genç kadın neye uğradığına şaşırdı: “2,5 aydır pipetle besleniyorum"

Diş hekimi 2 dişi yerine 18 dişini birden çekti! Genç kadın neye uğradığına şaşırdı: “2,5 aydır pipetle besleniyorum"

Diş ağrısı şikayeti ile dişçiye giden kadın hayatının şokunu yaşadı. İki dişinin ağrıdığını söyledi ama diş hekimi tam 18 dişini çekti. Neye uğradığını şaşıran genç kadın, “2,5 aydır pipetle besleniyorum” diyerek siten etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

45 yaşındaki Zeynep Bozkurt Özsoy, yaklaşık 2,5 ay önce iki dişi ağrıdığı için dişçiye gitti ve muayene olmak istedi. İddialara göre ise diş hekimi kadının diş etlerine uyuşturucu iğne yaptıktan sonra dişlerini çekmeye başladı. Lakin diş hekimi kadının tam 18 tane dişini çekti. Yemek yemekte çok zorlanan hatta konuşmakta bile güçlük çeken kadın “hayatım karardı” diyerek açıklama yaptı.

“HİÇ DİŞ YOK, YEMEK YEMEYİ ÇOK ÖZLEDİM”

Mynet'te yer alan habere göre, diş hekiminin 18 dişini çekmesi sonucunda oldukça zor günler yaşayan Zeynep Bozkurt Özsoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hiçbir tane diş yok, yemek yemeyi çok özledim. Ben zaten neye uğradığımı şaşırdım. Ben bilemedim maalesef hayatım zaten o günden sonra da karardı” dedi. İddialara göre diş kliniğinde mağdur edilen kadın, diş hekiminin “her şey çok güzel olacak” dediğini ama hiçbir şeyin iyi olmadığını söyledi.

capture-20240101123104609.jpg

50 BİN LİRAYA TEDAVİ OLACAKTI

Rahatsız olduğu dişler için diş hekimi ile görüşen ve sonuç olarak da kaplama altındaki iki dişin tedavi edileceği konusunda anlaşan kadın, doktoru ile tam 50 bin lira için sözleşmişti. Lakin beklemediği bir şekilde iki diş yerine 18 dişi çekildi. Bu durum ise hem implant yaptırması hem de daha fazla ödeme yapması anlamına geliyordu.

“HAYATIM O GÜNDEN SONRA KARARDI”

Show Haber’e açıklamalarda bulunan kadın, “2 buçuk aydır pipetle hayatımı sürdürüyorum. Çorba o şekilde… Hiçbir tane diş yok, yemek yemeyi çok özledim. Ben zaten neye uğradığımı şaşırdım. Ben bilemedim maalesef hayatım zaten o günden sonra da karardı. O kadar çok iğne vurmuşlardı ki artık şuramdan aşağıyı hiç hissetmiyordum” dedi.

TEK YANLIŞ DİŞ ÇEKİMİ DEĞİL

Zeynep Bozkurt Özsoy, daha sonra gittiği hekimin implantların yanlış yere çakıldığını söylediğini aktararak, “Tamamen burnumun içine çakılan üç tane implant. Bunlar tamamen burun sinüslerine çakılmış. 2 buçuk ayda 4 operasyon geçirdim. 2 buçuk ay oldu bu olay olalı, çok ağrılar çektim. Acillerden hiç çıkamadım. İş hayatım, evlilik hayatım, hepsi alt üst olmuş durumda” diye konuştu.

DİŞ HEKİMİ KABUL ETMEDİ

Özsoy, bir yandan ağrılarla baş etmeye çalışırken bir yandan da kullandığı ilaçlar alerji yaptı. Öte yandan yemek yiyemediği için 8 kilo verdi. Hayatını kararttığını iddia ettiği hekime dava açtı lakin hekim bu iddiaların hiçbirini kabul etmedi. Durumun düzelme ihtimali üzerine konuşa kadın, “Çok uzun bir süre o da belki tedavim için bana yardım etmelerini istiyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN