Dizi severler 'bunları nasıl kaçırdık?' diyecek! Netflix'in bu haftaki en iyileri açıklandı: Zirvedeki diziye herkes hayran...

Dizi severler 'bunları nasıl kaçırdık?' diyecek! Netflix'in bu haftaki en iyileri açıklandı: Zirvedeki diziye herkes hayran...

Dizi severler bu listeyi görünce çok sevinecek. Bünyesinde yüzlerce içerik olan Netflix bu haftanın en iyilerini açıkladı. Zirvedeki diziye ise adeta herkes hayran. İşte Netflix’te bu haftanın en çok izlenen dizileri…

Dijital içerik platformu Netflix, dünya üzerindeki birçok ülkede hizmet verirken birbirinden farklı içerikleri kullanıcılarını sunmaya devam ediyor. Filmden belgesele, eğlence programlarından biyografiye birçok içeriğin bulunduğu platform yeni içerikleri de sunmaya devam ediyor. Her hafta en çok izlenenler in açıklandığı netflix'te bu haftanın en iyileri de açıklandı. Dizi severler izleyecek dizi arıyorsa bu listeden faydalanabilir. İşte detaylar…

NETFLİX’İN BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ

1. The Gentlemen

yeni-proje-5.jpg

Aristokrat Eddie, kendine miras kalan aile mülkünün dev bir esrar imparatorluğuna yataklık ettiğini keşfeder. Üstelik bu imparatorluğun sahipleri bir yere gitmek istememektedir.

2. Kuvvetli Bir Alkış

yeni-proje-6.jpg

Varoluşsal sancılar çeken ve bir portakalın içinde yaşadığı önceki hayatını özleyen bir adam, onlarca yılı kapsayan bir hikâyeyi anlatan bu dramada tuhaf ailesiyle uğraşır.

3. Sinyal

yeni-proje-7.jpg

Kayıp bir astronotun ailesi delice bir arayışa girer. Ama gerçekler ortaya çıktıkça hem onlar hem de dünya daha büyük bir tehditle karşı karşıya kalır.

4. Maceracılar

yeni-proje-8.jpg

Yetenekli ancak uyumsuz tiplerden oluşan bir çete, gizli bir Maya hazinesini bulmak için maceraya atılır. Stratejileri belirsiz, araları pek iyi değil. Ama zeki oldukları kesin.

5. Avatar: The Last Airbender

yeni-proje-9.jpg

Avatar olarak bilinen bir çocuk, savaş hâlindeki dünyayı kurtarmak için dört element gücünde de ustalaşmalı ve onu durdurmaya kararlı olan acımasız bir düşmanla savaşmalıdır.

6. Fury

yeni-proje-10.jpg

Babasının ölümünün intikamını almak isteyen genç bir kadın, Paris'in yeraltı dünyasının ara bulucusu Fury'nin ağına dolanır.

7. Supersex

yeni-proje-11.jpg

Gerçek olaylardan esinlenen bu öykü, Rocco Siffredi'nin sıradan bir hayatı arkasında bırakarak dünyanın en büyük porno yıldızına nasıl dönüştüğünü anlatıyor.

8. Hot Wheels Hadi Yarışalım!

yeni-proje-12.jpg

Hot Wheels Ultimate Garaj Yarışı Kampı'ndaki çiçeği burnunda altı genç yarışmacı, yeni neslin muhteşem yarışçıları olabilmek için ihtiyaç duydukları becerileri edinir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN