Doğalgaz faturaları artık böyle hesaplanacak! Faturanızda bu detaya mutlaka bakın: Tarife değişti!

Doğalgaz faturaları artık böyle hesaplanacak! Faturanızda bu detaya mutlaka bakın: Tarife değişti!

Doğalgaz faturalarında yeni tarifler açıklandı. Doğalgazda yeni tarifeler nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

Doğalgaz faturalarında yeni tarifler gerçekleşecek. Bu tarifeler ile birlikte indirimler gerçekleşecek. Uzman Mehmet Doğan açıklamada bulundu. Uzman Doğan'ın yeni tarife için açıklaması nedir? Merak edilen detaylar haberimizde.

DOĞALGAZ FATURASINDA BÜYÜK İNDİRİM!

Doğalgaz faturaları vatandaşların bütçelerini oldukça zorlamaktadır. Vatandaşları sevindirecek müjde geldi. Yeni tarife ile faturalara büyük indirim gelecek.doğalgaz

Enflasyonda gerçekleşen yükseliş ile birlikte fiyatlar her sektörde artış gösterdi. Doğalgaz faturaları da enflasyondan etkilenerek yükseliş içerisine girdi. Artış gösteren doğalgaz fiyatları vatandaşları oldukça zorladı.

BOTAŞ tarafından geçtiğimiz günlerde doğalgaz fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Enerji Piyasası Uzmanı Mehmet Doğan doğalgaz fiyatlarında gerçekleşen indirimle ilgili duyuruda bulundu.

Enerji Piyasası Uzmanı Mehmet Doğan'ın indirim haberi ardından 2 ay sonrasında indirimlerin uygulanacağı belirtildi. Doğalgaz faturalarında %40 oranında indirim gerçekleşeceği belirtildi. Bu indirim sanayi alanlarında gerçekleşecektir. Evlerde kullanılan doğalgaz fiyatlarında da indirim gerçekleşeceği duyuruldu. Evlerde gerçekleşecek olan doğalgaz kullanımında da %40 oranında indirim beklenmektedir.

Enerji Piyasası Uzmanı Mehmet Doğan, indirim ile ilgili açıklamada bulundu: “Sanayi doğalgaz fiyatlarında tekrardan indirim gerçekleşecek. Fiyatın %40'ını oluşturan GRF 11.867 TL/10000 Sm3’ten 9492 TL/ 1000 m3’e geriledi. Ekimde 26.000 TL/ 1000 m3 olan fiyat şimdi 9492 TL/ 1000 m3 tarifelerde de indirim gerçekleşecektir. Elektrik tavan fiyatında düşme beklenmektedir.” açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN