Doğanın en vahşi canlısı o yavruyu sarıp sarmaladı! Görenin ödü kopuyor ama o da anne... Görüntüler hayrete düşürdü

Doğanın en vahşi canlısı o yavruyu sarıp sarmaladı. İki hayvanın dostluğunun kaydedildiği o görüntüler sosyal medyada gündem oldu…

Medya Tava sitesinde yer alan görüntüler görenleri hem hayrete düşürdü hem de sevindirdi. Biri doğanın en vahşi canlısı diğeri ise korkak ve ürkek bir yavru… Ancak ikisi arasındaki o sıcak bağa bambaşka…

ANNESİ GİBİ KORUMA ALTINA ALDI

Annesini kaybeden bebek ceylan doğada sahipsiz ve çaresiz durumdayken normalde bir avcı olan vahşi leoparın koruması altına girdi. Leopar minik yavrunun çaresizliğinden etkilenerek ona bir anne şefkatiyle bakıcılık yapmaya başladı.

Görüntüler vahşi olan leoparın minik bir ceylanın nasıl merhamet ve şefkat içinde arkadaş olabileceğini gösterdi. Görüntüleri izleyen hayretler için de kalırken, insanın içi de ısınmıyor değil.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir