Doktorlar’ın Ela'sı tanınmaz halde! Sosyeteye gelin gitmişti, Maldivler tatilindeki halini görenler inanamadı

Doktorlar’ın Ela'sı tanınmaz halde! Sosyeteye gelin gitmişti, Maldivler tatilindeki halini görenler inanamadı

Doktorlar dizisinin ünlü oyuncusu Yasemin Özilhan, yeni yaşını Maldivler’de kutladı. Ünlü oyuncunun sosyetik hayatı sosyal medya gündeminden düşmezken, son halini görenler şaşkına döndü. İşte Ela karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan’ın son halleri…

Yıllar önce yayınlanan ve hala hafızalarda yer eden Doktorlar dizisi şimdi de oyuncuları ile gündeme geldi. Dizide Ela karakterine hayat veren ve milyonların kalbinde taht kuran Yasemin Özilhan, yıllar önce sosyete gelin gitmişti. Mynet'te yer alan habere göre, şimdilerde oldukça lüks bir hayat yaşayan Özilhan, yeni yaşını da Maldivler’de kutladı.

yeni-proje-33.jpg

MALDİVLER’DE MİNİ KUTLAMA

Doktorlar dizisinin Ela’sı 2011 senesinde iş insanı İzzet Özilhan ile evlenmişti. Bu evliliğinden iki kız çocuğu olan Özilhan, uzun süredir ekranlardan uzak kalsa da sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Özellikle de ev halleri ve lüks tercihleri ile sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor.

yeni-proje-34.jpg

Doğal görünümü ile görenleri kendine hayran bırakmayı başaran eski oyuncu, şimdilerde ise son halleriyle dikkat çekti. Maldivler’de lüks bir restoranda doğum gününü kutlayan Özilhan, görenleri şaşkına çevirdi.

capture-20240124183852422.jpg

Eski oyuncunun fotoğraflarını gören “Bu kim?", "Kendine yazık etmiş", "Kendine ne yaptın?é yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN