Dolarda kafa yedirten seviyeye hazır olun! İslam Memiş "Musluklar açılacak" dedi bombayı patlattı! O tarihe dikkat

Dolarda kafa yedirten seviyeye hazır olun! İslam Memiş "Musluklar açılacak" dedi bombayı patlattı! O tarihe dikkat

İslam Memiş, piyasalarda yaşanan istikrarsız durum için ciddi uyarılar yaptı. Yatırımcının bu ortamda ne yapacağını bilmediğini kaydeden Memiş, dolar için yeni seviyeler verdi. Peki dolar düşecek mi? Yükselmeye devam edecek mi? İşte İslam Memiş'ten dikkat çeken değerlendirmeler

Dolarda düzeltmelerin yaşanacağını kaydeden İslam Memiş, piyasalarda yaşanan dalgalanmanın yatırımcıyı tedirgine ettiğini ifade etti. Altın ve gümüş olumlu değerlendirmeler yapan Memiş, bakın dolar için hangi seviyeyi verdi?

476143.jpg

DOLARDA MUSLUKLAR AÇILIYOR

Şubat ve Mart aylarında dolar için uyarılar yapan İslam Memiş, düşüşe dikkat çekti. Yıl sonunda doların 21 lirayı göreceğini dile getiren Memiş, bu seviyenin Şubat ve Mart ayında 17 liraya düşeceğini söyledi. Piyasalarda resetlenme başladığını da sözlerine ekleyen Memiş, altın ve gümüşte pozitif ayrışmanın yaşandığını belirtti. Memiş, "Dolar düzeltme yapacak. Yıl sonunda 20-21 aralığından 17-18 aralığına düşebilir. Şubat ve Mart'ta musluklar açılacak" ifadelerini kullandı.

dolar-tl-yeni-haftaya-yilin-en-yuksek-seviyesinde-basladi-1046638-5.jpg

PİYASALARDA İSTİKRARSIZ DURUM

Memiş, piyasalarda yaşanan dalgalanmalara dikkat çekerek, ilginç bir benzetmede bulundu. Yatırımcıların ne yapacağını bilmediği bir ortamda olduğunu ifade eden Memiş, "Piyasalar da kafayı yedi, kim ne yaptığını bilmiyor, yatırımcılar da ne yapacağını bilmiyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN