Doya Doya Moda Serdar neden yok, programdan ayrıldı mı?

Doya Doya Moda Serdar neden yok, programdan ayrıldı mı?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması olan Doya Doya Moda her gün izleyici karşısına geçerken jürilerden Serdar'ın olmaması dikkatleri çekti. Yeni bölümde Serdar'ın olmama nedeni ve detayları haberimizde yer almaktadır.

Haftanın finaline gelinirken yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla beraber Serdar'ın olmaması dikkatleri çekerken neden olmadığı hakkında açıklama Uğurkan Erez tarafından geldi. 20 Ocak 2023 Cuma günü Doya Doya Moda'da jüri heyetinde eksiklik olduğu fark edildi. Serdar Uzuntaş'ın bugün ki bölümünde olmaması kafaları karıştırdı. Doya Doya Moda Serdar neden yok? İşte detaylar...

DOYA DOYA MODA SERDAR NEDEN YOK?

TV8 ekranlarının sevilen oda yarışmalarından olan Doya Doya Moda haftanın finaliyle bugün ekranlara gelirken 20 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan bölümde Serdar Uzuntaş'ın olmama nedeni açıklandı.

İzleyici Serdar'ı göremeyince şaşkınlığa uğrarken aynı zamanda hayranları tarafından da üzüntüler yaşandı. Uğurkan erez yaptığı açıklamada Serdar'ın İtalya'da düzenlenen 2023-2024 kış kreasyonu defilelerinde sunuculuk yapmak için İtalya'ya gittiğini duyurdu.

Serdar uzuntaş

SERDAR UZUNTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Moda üzerinde önemli kariyere sahip olan Serdar Uzuntaş, TV ekranlarında birçok kez boy gösterirken fenomen yarışma Doya Doya Moda'da 4 jüri üyesinden biri olarak sevenleriyle buluştu. 1975 yılında İzmir'de dünyaya gelen Uzuntaş, Central Saint Martins'te moda tasarımı eğitimi aldı. 2010 yılında ise kendi ismini gösteren markasını kurdu. 2011 yılında Londra Moda Haftası'nda koleksiyonlarını sergilerken aynı zamanda İtalya'daki Pitti Uomo Fuarı'na katıldı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN