Doya Doya Moda yarışması nerede çekiliyor? Doya Doya Moda villası nerede, hangi semtte? Doya Doya Moda evinin sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız

Doya Doya Moda yarışması nerede çekiliyor? Doya Doya Moda villası nerede, hangi semtte? Doya Doya Moda evinin sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Doya Doya Moda programı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Doya Doya Moda programının çekildiği ev nerede? Ev kimin? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden Doya Doya Moda programını izleyen seyirciler araştırmalarına devam ediyor. En çok merak edilen konulardan biri de Doya Doya Moda programının çekildiği ev ile ilgili. Peki Doya Doya Moda programının çekildiği ev kime ait? Doya Doya Moda programı evi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DOYA DOYA MODA PROGRAMI

Doya Doya Moda programı büyük bir kitle tarafından izleniyor ve jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Serdar Uzuntaş, Yasemin Yılmaz ve Uğurkan Erez gibi başarılı modacılar oturuyor. Doya Doya Moda programının çekildiği villa İstanbul Çekmeköy ilçesinde yer alıyor. Reşadiye Villaları'nda yer alan villanın kime ait olduğu ve hangi film çekimleri için kullanıldığı da merakla araştırılıyor. Doya Doya Moda programının daha önce Şafak Sezer'in Kolpaçino film serisi için çekildiği öğrenildi. Kolpaçino filminin çok sevilen ve fenomen haline gelen 'Altın kapılarımız kan oldu Tayfun' repliğinin geçtiği sahnenin çekildiği ev de aynı zamanda bu ev. Yaralı Kuşlar projesinin de bu villada çekildiği biliniyor. Bu sezonki Doya Doya Moda programının bu sezonki çekim yeri ise Castillo di Riva'da yapılıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN