Dudu Peri'yi canlandıran Nevra Serezli'den 'Sihirli Annem' itirafı: Herhalde yaşlandık diye olmadık

Dudu Peri'yi canlandıran Nevra Serezli'den 'Sihirli Annem' itirafı: Herhalde yaşlandık diye olmadık

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Dudu Peri karakteriyle hafızlara kazınan ünlü oyuncu Nevra Serezli, katıldığı YouTube programında yeniden çekilen dizi hakkında konuştu. Dizide neden yer almadığına ilişkin konuşan usta oyuncu, "Herhalde yaşlandık diye olmadık. Bize hiç bahsedilmemesine ben kırıldım" ifadelerini kullandı.

2003-2012 yılları arasında oynayan Sihirli Annem dizisi konusu ve oyuncularıyla seyircilerin aklına kazınmıştı. 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği dizideki unutulmaz karakterlerden biri de İnci Türkay'ın hayat verdiği Betüş ve Defne Joy Foster'ın hayat verdiği Eda rolünün annesi Dudu Peri'ydi.

Dizinin Dudu Peri'si şimdilerde 79 yaşında olan Nevra Serezli, Sibel Arna'ya nın Youtube'da yayınlanan "Ne olursan Ol Rahat Ol" programına konuk oldu.
Yeniden çekilen Sihirli Annem dizisiyle ilgili konuşan Serezli, dizinin yapımcılarına 'Kırgınım' dedi.

'Sihirli Annem'in yeni dizisinde neden olmadınız?' sorusuna yanıt veren Serezli, şunları söyledi:

"Onu yapımcılara soracaksınız. Herhalde yaşlandık diye olmadık. Bize hiç bahsedilmemesine ben kırıldım. Biz yeni bir oluşum içinde olacağız, yeni bir castla devam edeceğiz, aklınıza başka bir şey gelmesin telefonu o kadar jesti hoş olan bir şey olabilirdi ki!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN