Düğüne gidecek olanlara müjde! Altın fiyatlarında yeni alım fırsatı: Tarih verildi

Düğüne gidecek olanlara müjde! Altın fiyatlarında yeni alım fırsatı: Tarih verildi

Son günlerde rekor şekilde yükselişe geçen altın fiyatları ile ilgili uzmanların uyarıları da hız kazandı. Peki İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili hangi açıklamaları yaptı? Tüm detaylar haberimizde.

Yatırımcı vatandaş yükselen altın fiyatlarından memnunken altın borcu olan vatandaş ne yapacağını düşünüyor. Peki altın fiyatlarının düşmesi mümkün mü? Fiyatlar yükselmeye devam edecek mi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALTIN PİYASASINDAKİ HAREKETLİLİK

İslam Memiş sık sık vatandaşı altın fiyatları ile ilgili uyarmaya devam ediyor. Memiş, orta ve uzun vade için yaşanabilecek rekor sayıları söyledi. İslam Memiş geçtiğimiz hafta altın fiyatlarının yeni rekor denemeleri yaşadığını ve Kapalıçarşı'da bozdurma fiyatının 1.320 TL, alış fiyatının 1.328 TL olacağını ve yeni rekorların devam edeceğini söyledi. Memiş'e göre dolar piyasasında ve ONS altın fiyatında yaşanan yükselişler piyasayı etkiliyor. Aynı zamanda ABD enflasyon verilerinin de altın piyasasını etkilediğini belirten Memiş, FED kararının 25 puan artırım yapıp yapmayacağının önemli bir etken olacağını ve 25 puan artırımın ONS altın yükselişini etkilediğini söyledi. 

İslam Memiş Altın Uyarıları

İslam Memiş konuk olduğu bir televizyon programında altın fiyatları ile ilgili tahminlerini şu sözlerle açıkladı; 'Gram altın yükselişi orta ve uzun vadede devam edecek ancak bir uyarımız var. Çok yüksek rakamlarda kısa vadede düzeltme ihtiyacı olacak. Zamanı geldiğinde altın almayan yatırımcılar zaman zaman bu fırsatları yakalayacak. Önümüzdeki haftalarda bu düzeltmelerin olmasını bekliyorum. Kâr satışları yaşanırken hiç altın almayan ya da altın borcu olanların iyi değerlendirmesi gerekiyor. Elinde altını olanlar satayım yerine koyarım diye bir düşünceye girmesin. Artık öyle bir şey yok, o piyasa bitti artık. Beklemeye devam edilsin. Gram altın için 1.450-1.550 TL seviyeleri yaşanacak.' Gram altın güncel olarak 1.246 TL, çeyrek altın 2 bin 173 TL, ONS altın 2004 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN