Dünya o Türk dizisini konuşuyor! İzleme rekorları kırdı... Geç kalmadan siz de izleme listenize ekleyin

Dünya o Türk dizisini konuşuyor! İzleme rekorları kırdı... Geç kalmadan siz de izleme listenize ekleyin

Tüm dünya tarafından yakından takip edilen ve milyonlarca kullanıcıya sahip olan Netflix, Türkiye'de de oldukça aktif. Yerli yapımlara yönelen platform meyvesini toplamaya başladı bile. Dünya genelinde top 10 listesine giren Sıcak Kafa tüm dünya tarafından yakından takip edilmekte. İzlenme rekorları kırıyor! Geç kalmadan hemen sizde izleyin. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en çok izlenen platformu olan Netflix son dönemde Türk dizilerine oldukça yoğunlaştı. Dizilerin artık dijital platformlarda yayınlanması ve özellikle Türkiye'den çıkan dizilerin tüm dünyada ilgi görmesi Netflix'in projelerini yeniden şekillendirdi. En son vizyona giren Sıcak Kafa tüm dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İzlenme rekorları kıran dizi herkesin dilinde. Geç kalmadan sizde zileyin.

FARKLI ÜLKELERDE İZLENMEYE BAŞLANDI

8 bölümden oluşan ve Netflix için çekilen Sıcak Kafa isimli dizi, tüm Türkiye'de yoğun ilgi görmüştü. Başrollerinde Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh’un yer aldığı dizi artık tüm dünyaya yayılmış durumda. Yayınlandığı tarihten bu yana farklı ülkelerde izlenen ve çok beğenilen Sıcak Kafa dizisiyle ilgili müjdeyi usta oyuncu Şevket Çoruh verdi.

fdfddf-5.jpg

NETFLİX TOP 10'A GİRDİ

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Şevket Çoruh, "Sıcak Kafa/Hot Skull” dizisinin yayınlandığı ilk haftada, Netflix’in tüm dünyadaki aboneleri arasında, yabancı dilde en çok izlenen 8. dizi olduğunu söyledi.

gfnfn.jpg

Daha önce Netflix için çekilen Kuş Uçuşu, Mezarlık, Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı gibi dizileri de başka ülkelerdeki izleyiciler tarafından çok konuşulmuş ve Top 10 listelerine girmişti.

SICAK KAFA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

"Konuşmayla bulaşan ve "abuklama" ismi verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünya genelinde, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulan tek kişi, eski bir dilbilimci olarak bilinen Murat Siyavuş'tur. Çevresindeki herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan "sıcak kafa"sının sırrının peşine düşmek zorunda kalacaktır.

fdfdf-2.jpg

SICAK KAFA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

  • Osman Sonant
  • Haluk Bilginer
  • Hazal Subaşı
  • Şevket Çoruh
  • Tilbe Saran
  • Gonca Vuslateri
  • Cüneyt Uzunlar
  • Zerrin Sümer
  • Hakan Gerçek
  • Feriha Eyüboğlu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN