Dünyanın en büyük ikincisi Erzurum’dan çıktı! Gören hayranlıkla izliyor: Cennet resmen ayaklarınızın altında…

Dünyanın en büyük ikincisi Erzurum’dan çıktı! Gören hayranlıkla izliyor: Cennet resmen ayaklarınızın altında…

Erzurum’da bulunan dünyanın en büyük ikinci şelalesi olan Tortum Şelalesi’ni gören hayranlıkla izliyor. Fotoğraf ve doğa tutkunlarının koşarak gittiği yerde cennet resmen ayaklarınızın altında…

Dünyanın en büyük ikinci şelalesi olan Tortum Şelalesi Erzurum’da yer alıyor. Güzelliğiyle görenleri büyüleyen şelale kış ayında bile ziyaretçi akınına uğruyor.

ERZURUM TORTUM ŞELALESİ

21 metre genişliğinde ve 48 metre yüksekliğinde olan Tortum Şelalesi’nin buz tutmuş yürüyüş yollarında, vatandaşlar zorlukla yürüseler dahi eşsiz manzara karşısında keyifli anlar yaşamaya devam ediyor. Erzurum’un Uzundere ilçesinde bulunan şelale, Tortum Gölü’nün Tev Vadisi’ndeki heyelan kütlesini aşarak dökülmesi ile ortaya çıkmıştır.

erzurum-tortum-selalesi-1.jpg

Özellikle ilkbahar ile yaz mevsimlerinde büyüleyici manzarası olan şelalenin etrafında piknik alanları ve yürüyüş parkurları yer alıyor. Şelalenin altındaki dev kazan ise fotoğraf çekmeyi sevenler için bulunmaz bir manzara.

Tortum Şelalesi’ni ziyaret eden vatandaşlar, İHA muhabirine “Muhteşem bir yer. Yaz ayında da kış ayında da farklı bir güzelliği var. Herkesin buraya gelmesini ve bu manzarayı görmesini isteriz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN