Dünyanın yaşayan en güzel kız çocuğuydu! Son haliyle ağızları açık bıraktı!

Dünyanın yaşayan en güzel kız çocuğuydu! Son haliyle ağızları açık bıraktı!

Rus model Kristina Pimenova 2014 yılında dünyanın en güzel kız çocuğu seçilmişti. Şimdilerde 17 yaşında olan Moskovalı yıldız yıllar içinde güzelliğine güzellik kattı.

Pimenova'nın sosyal medyada 2 buçuk milyondan fazla takipçisi mevcut. İşte Kristina Pimenova'nın ağızları açık bırakan son hali...

SOSYAL MEDYADAKİ HAYRAN KİTLESİ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR

Şimdilerde Birleşik Devletler'de yaşamını sürdüren Kristina Pimenova Women Daily tarafından 'Dünyanın en güzel kız çocuğu' seçilmişti. 2005 yılında Moskova'da dünyaya gelen Kristina Pimenova, eski model Glikeriya Shirokova ve eski futbolcu Ruslan Pimenov'un kızı. Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi olan Kristina Pimenova, Instagram hesabından paylaştığı pozlarıyla yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor.
Sporcu kimliği ile de tanınan Rus model, 2013 yılında Tataristan'da bir turnuvada ritmik jimnastik alanında yarışarak altın madalya kazandı.

17 YAŞINDA GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ!

10 yaşındayken annesiyle birlikte Rusya'dan Kaliforniya'ya taşınan Pimenova, bir süredir Birleşik Krallık'ta yaşıyor.

Kariyerine, oyunculuk alanında yön veren Pimenova, İtalyan yapımı Creators: The Past filminde kamera karşısına geçmişti.

SOSYAL MEDYADAN HER ANINI PAYLAŞIYOR

Aynı zamanda korku filmi The Russian Bride'da 'Dasha' karakterine hayat vermişti. Rus mankenin son hali ise adeta yürek hoplattı. Çeşitli markalarla işbirliği yapan ünlü modelin paylaşımları, dünyanın dört bir yanında yoğun ilgi görüyor. Soyal medyada 2.5 milyon takipçisi olan Kristina Pimenova Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapıyor.

Henüz 4 yaşındayken modelliğe başlayan Kristina Pimenova, bundan 8 yıl önce 'Dünyada yaşayan en güzel çocuk' seçilmişti.

İşte dünyanın en güzel kızının Instagram paylaşımları...

1-015.jpg

2-002.jpg

3-004.jpg

4-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN