Duşa kabinlerinizi ovalamadan pırıl pırıl yapın! Sadece 2 malzemeyi dökün yeter, deterjanlar çöpe

Duşa kabinlerinizi ovalamadan pırıl pırıl yapın! Sadece 2 malzemeyi dökün yeter, deterjanlar çöpe

Banyonun en sık kullanılan ve en çok kirlenen alanı olduğu için sık sık temizlik istiyor. Sadece iki malzemeyle bu derde son verebilirsiniz. Duşa kabinleriniz artık pırıl pırıl olacak. Ovalama işiyle bile uğraşmadan ışık hızıyla temizleyebileceksiniz. Deterjanların çöpe gitme zamanı geldi…

Bir evin en önemli kriteri temiz olmasıdır. Pırıl pırıl evler, evin içinde yaşayan kişilerin ruhlarına bile yansır. Tertemiz ortamlarda bulunmak he huzur hem de mutluluk verir. Ama temizliği zor olan bölgeler vardır. Bunlardan ilki de duşa kabinler diyebiliriz. Ama bu yöntemle artık kolayca duşa kabinlerinizi temizleyebileceksiniz. Sadece iki malzeme yeterli…

TEK BİR YÖNTEM PIRIL PIRIL YAPACAK

Banyoda en çabuk ve çok kirlenen alan duşa kabinlerdir. Üzerinde kalan su damlalarının lekeleri, sürekli su ile temas etmesinden oluşan kireçlenmeler resmen başa beladır. Temizleme aşamasında sıkı sıkı ovmak, farklı bir sürü malzeme kullanmak işi daha da zorlaştırabiliyor. Ama bu yöntemle artık duşa kabinlerinizi kısa süre içinde pırıl pırıl yapabileceksiniz.

dusakabin2.jpg

HAYAT KURTARAN SİRKE VE SODA

Birçok alanda faydalı olduğu bilinen sirke, temizleme işlemlerinde de sık sık kullanılır. İnatçı lekelerle başa çıkmak, hızlı şekilde temizliği tamamlamak için yine vazgeçilmez bir malzeme olarak karşımıza sirke çıkıyor. Sadece insan vücuduna değil temizlik işlerinde de bu kadar önemli olması onu resmen mucize haline getiriyor. Zorlu lekeleri çıkarmada aktif rol oynayan bir diğer malzeme ise soda olarak karşımıza çıkıyor. Hele bu ikisi bir araya geldiğinde mucizeler yaratıyor.

dusa-kabin.jpg

İNATÇI LEKELER SANİYELER İÇİNDE YOK OLACAK

İlk olarak duşakabinin üzerine sirkeyi dökün. Daha sonra sirkenin üzerine de sodayı ilave edin. Yaklaşık 15 dakika sirke ve sodanın yapışmasını bekleyin. Süre dolduktan sonra bir fırça yardımı ile lekeleri fırçalayın. İşlem sona erdikten sonra ise duşa kabini durulamalısınız. Öte yandan lekelerin daha iyi yok olması için vazelin sürebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN