Düşmeyi sanat biçimine dönüştüren 6 sakar zodyak işareti! Bu burçlar doğuştan sakarlıkları ile ünlü!

Düşmeyi sanat biçimine dönüştüren 6 sakar zodyak işareti! Bu burçlar doğuştan sakarlıkları ile ünlü!

Hepimiz bazen beceriksiz şeyler yaparız, bu yüzden acele etmemek ve yaptıklarınızın farkında olmak için kendinize yeterince zaman vermelisiniz. Astrolojinin sizin bir sakar olmanızla bir ilgisi olabilir mi? Elbette evet! İşte en sakar burçlar...

yay.jpg

YAY (22 KASIM - 21 ARALIK)

Sizin için güvenli alan yok çünkü her şeyi kaza mahalline çevirebilirsiniz. Mutfak, bıçakları, tavaları, kaynar suyu ve kesme ya da yakma ile ilgili her şeyle büyük ölçüde tehlikeli bir alandır; Banyoda sabun gibi gözünüze sokabileceğiniz ya da ıslak zeminde kaydırabileceğiniz şeyler var. Ve sonra oturma odası var! Sehpaya kaç kez çarptınız, her şey düştü, bazen ayak parmağınıza? Yavaşla, acele etme, belki istemeden kendini hırpalamayı bırakırsın.

balik-burcu-ozellikleri-ve-faydali-dogal-taslari-jpeg.jpg

BALIK (19 ŞUBAT - 20 MART)

Zavallı balıklar, insanlara çarptıkları, üzerlerine bir şeyler döktükleri veya yanlışlıkla eşyalarını kırdıkları için özür dilemek için harcadığınız zaman ve enerji dikkat çekicidir. Daha dikkatli olmaya çalışıyorsun, ama sanki her zaman bir felakete ya da başka bir felakete mahkummuşsun gibi görünüyor. Arkadaşlarınız ve aileniz sizin sakarlığınızın çok iyi farkındalar ve onların o pahalı vazosunu yok etmemeniz için önlem almayı öğrendiler. Sakarlığınız yüzünden kendinizi çok kötü hissediyorsunuz, ancak yataktan çıkmamanın dışında, yolunuzu kesmek için yapabileceğiniz pek bir şey yok.

61c01eddb57f151338c2366e.webp

YENGEÇ (21 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Fiziksel olarak daha az sakar ve duygusal olarak daha çok sakarsınız. Uygunsuz koşullarda çok fazla bilgi verdiğiniz biliniyor ve birden fazla kez ayağınızı ağzınıza soktunuz. Yanlış şeyler söylemek istemezsin ama bir şekilde her zaman ortaya çıkarlar. Diplomasiye kesinlikle kariyer olarak girmemelisin.

5f5f48c117aca90784d74d02.webp

İKİZLER (21 MAYIS - 20 HAZİRAN)

Özellikle sosyal bir etkinlikte iyi bir hikaye anlatmayı seviyorsun ve kendini tüm vücudunla ifade etmeyi seviyorsun. Sorun şu ki, ellerinizle konuştuğunuzda, bir şeyleri devirme eğilimindesiniz veya birisi içeceğini tutarken yanlışlıkla eline çarpıyorsunuz. Hızlı hareketlerinizi ve aşırı ifadeli jestlerinizi sınırlayabiliyorsanız, en azından çok sayıda insan veya halka açık bir alandayken, bu iyi bir fikir olabilir.

basak-burcu-ozellikleri3.jpg

BAŞAK (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)

Bir korkuyu yenmenin en iyi yolunun onunla yüzleşmek olduğuna inanıyorsunuz, bu yüzden bir "ıslak zemin" işareti gördüğünüzde veya biri sizden bardak dolu bir tepsi taşımanızı istediğinde, bunu bir meydan okuma olarak görüyorsunuz. Beceriksizliğin devreye girmeden görevi başarmanın bir yolu olup olmadığını görmek için beynini zorluyorsun.

terazi-burcu-genel-ozellikleri.jpg

TERAZİ (23 EYLÜL - 22 EKİM)

Beceriksiz olaylarınız, hayatınızın bazı harika anlarının hatırlatıcılarıdır. Mezuniyette tökezlediğin zamanı ya da kahveyi tutarken nasıl döktüğünü hatırlıyor musun? Dökülmeden, takılmadan veya düşmeden herhangi bir doğum günü geçti mi? Kalbiniz doğru yerde, bu nedenle insanlar kazaya eğilimli olduğunuz için sizi affetme eğilimindedir. Her ne kadar özel bir olayı acemice bir şey yapmadan atlatmak isteseniz de, gerçekleşme ihtimali çok düşüktür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN