Duy Beni dizisinin Bahar Hocası da estetik güzeliymiş! Görenler doktorunu tebrik etti "Tepeden tırnağa yapma"

Duy Beni dizisinin Bahar Hocası da estetik güzeliymiş! Görenler doktorunu tebrik etti "Tepeden tırnağa yapma"

FOX TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Bahar Hoca olarak diziye dahil olan ve kısa sürede veda eden Ege Kökenli'nin eski hali ortaya çıktı. Güzel oyuncuyu görenler gözlerine inanamadı. Bakın eskiden Ege Kökenli ne haldeymiş?

Her bölümüyle izleyeni ekrana kilitleyen Duy Beni dizisi, olay sahneleriyle de çok konuşulmaya devam ediyor. İlk bölümünde yayınlanan akran zorbalığı sahnesi sonrası şikayet edilen dizi hala en çok izlenen diziler arasında. Diziye yeni dahil olan Ege Kökenli de adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bahar Hoca karakterini canlandıran ve 12. bölünde diziye veda eden Kökenli'nin eski hali ortaya çıktı. Görenler inanamadı.

bahar.jpg

DUY BENİ DİZİSİNİN BAHAR HOCASI ŞAŞIRTTI

Oyuncuları ve senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken Duy Beni dizisi, final iddialarıyla sosyal medyaya düşerken, dizide Bahar Hoca karakterine hayat veren Ege Kökenli'nin de estetiksiz halleri ortaya çıktı.

duy-beni-dizisi-bahar-ogretmen-karakteri.jpg

HAYRANLARI 2'YE BÖLÜNDÜ

Güzelliğiyle dikkat çeken Ege Kökenli, eski haliyle sevenlerini şaşırttı. Kökenli'yi görenler ikiye ayrıldı.

egekokenli.jpg

Kimileri estetik yaptırmadığını yazarken kimileri ise "Büyük değişim yaşamış" yorumları yaptı. Peki sizce Ege Kökenli estetik yaptırmış mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN