Ebru genç sevgilinin hasretine dayanamadı! Barışma yemeğine bakın kimi götürdü? "Eski kocası çıldıracak"

Ebru genç sevgilinin hasretine dayanamadı! Barışma yemeğine bakın kimi götürdü? "Eski kocası çıldıracak"

Ebru Gündeş nikah masasından döndüğü genç sevgilisi Rassan Khoshnaw ile barıştı. Gündeş bununla da yetinmedi herkesten sır gibi sakladığı kızı Alara'yı da genç sevgilisiyle tanıştırdı. Bakın 3'ü nasıl yakalandı?

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçen mayıs ayından beri Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşıyordu. Birlikteliklerini gözlerden uzak tutmak için çabalayan çift, geçen haftalarda da evlilik kararı almıştı. Gündeş, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Rassan Khoshnaw tekrardan barıştı.

ebrugundes.jpg

EBRU GÜNDEŞ'TEN AŞK ÇIRATMASI

Reza Zarrab ile olan evliliğine son veren Ebru Gündeş kalbini kendisinden 22 yaş küçük Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw kaptırmıştı. İkilinin nikah masasına oturması beklenirken aniden ayrılmıştı. Ayrılığa dayanamayan çift, Dubai'deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.

gundes.jpg

AYRILIĞA DAYANAMADILAR

Khoshnaw'ın, ünlü sanatçıya Dubai'de evlenme teklif ettiği iddiasıyla birlikte çiftin nikâh masasına oturacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak beklenen olmadı. Sürpriz ilişki, sona ermişti.

alara1.jpg

BARIŞMA ANINDAN ŞAŞIRTAN DETAY

Ancak aşk galip geldi! Çift, Dubai'de barışmalarını kutlarken, ünlü bir İtalyan restoranında objektiflere takıldı.

ebrugundesss.jpg

Kutlama tatilinden bir detay daha ortaya çıktı. Gündeş, kameralardan uzak büyüttüğü kızı Alara'yı da sevgilisiyle tanıştırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN