Ebru Polat'tan Selin Ciğerci itirafı! Yakın dosttu düşman oldu

Ebru Polat'tan Selin Ciğerci itirafı! Yakın dosttu düşman oldu

Şarkıcılığın yanı sıra kendi kozmetik markasını da açan Ebru Polat, yakın dostu Selin Ciğerci hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu. Ciğerci için "Ağlayarak beni aradı" diyen Polat bakın neyi anlattı?

Son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen şarkıcı Ebru Polat, bir dönem yakın arkadaşı olan Selin Ciğerci hakkında şaşırtan bir iddiada bulundu. Bakın ne anlattı?

2675071-c24eacf090e73ed4451372e2393dc445-640x640.jpg

"SELİN CİĞERCİ'YE ŞARKI HEDİYE ETTİM"

"Kendi yazdığım şarkıyı Selin'in yanında olmak için, çok zor günler geçiriyordu, herkes ona sırtını dönmüştü. Ağlayarak beni arayıp benim yanımda olur musun demişti. 'Üzerime çok geliyorlar, beni harcamaya çalışıyorlar' dediğinde yumuşak karnım vardır, kıyamam.

photogrid-1529148273616-min.jpg

"Sahip çıkmak isterim insanlara. İyi de bir kızdı. Kendime ayırdığım bir şarkıyı ona hediye ettim. Ondan sonra düete dahil oldum. Sonra bir aramız bozuldu, kızdım. Çekeceğim bu şarkıyı dedim. 5 kuruş kazanmadım, Selin'e de yaptığın yanlış dedim. Sen bize düşman gibisin orada pişman olmuştum" dedi.

ebru-polat-psikolog.jpg

SELİN CİĞERCİ İTİRAFI

Ebru Polat "Selin'i de anlıyorum bazen kafası geliyor gidiyor. Düşmanlığım yok kırıldık, incindik. Bir yerde Selin arkamdan 'Bu ne kadara gelse ben yarısına gelirim' demiş. Onu dinlemeden saldırdım, sinirlendim" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN