Efsane geri dönüyor! Çukur yeni sezonuyla ekranlarda... İşte yayınlayacak kanal ve yayın saati

Efsane geri dönüyor! Çukur yeni sezonuyla ekranlarda... İşte yayınlayacak kanal ve yayın saati

Son yılların en popüler dizilerinden biri olan Çukur, milyonlarca hayranı ekran başına kilitleyen Koçovalılar'ın hikayesiyle büyük ilgi görmüştü. Ancak, başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin Atatürk projesi için Disney+ ile anlaşmasının ardından Çukur’un ekranlara geri dönmesi ilgili bir belirsizlik söz konusuydu.

Disney+'ın büyük bir heyecanla beklenen Atatürk dizisini iptal etmesi, sektörde büyük bir tepkiye neden olmuştu. İynemli'nin bu proje için Çukur'un yeni sezon teklifini beklemeye aldığına dair söylentiler zaten gündemdeydi. Bu iptal kararı, onun tekrar Çukur’un yeni sezonu için sahneye dönme ihtimalini güçlendirdi.

Dijital yayın platformları, başarılı dizilere yeniden hayat vererek izleyicileriyle buluşturmayı sürdürüyor. Behzat Ç ve Kurtlar Vadisi bu trendin en parlak örnekleri olarak karşımıza çıkıyor. Çukur’un da bu trende dahil olabileceği konuşuluyor. Özellikle, Atatürk dizisinin iptalinden sonra pek çok kişi Disney+ aboneliğini sonlandırmışken, Çukur’un geri dönüşü platform için büyük bir avantaj olabilir.

2-006.jpg

TEKRAR EKRANLARA GERİ DÖNEBİLİR

Son kulislere göre, Disney+ Çukur projesini yeniden hayata geçirme konusunda ciddi adımlar atıyor. Eylül ayında çekimlere başlanması beklenen dizi, 2024’ün ilk çeyreğinde ekranlarda olabilir.

Ancak şu an için bu bilgilerin kesin olduğunu söylemek zor. Fakat bir gerçek var ki, Çukur’un yeni sezonunun gelmesini milyonlarca izleyici istiyor. Eğer bu söylentiler doğrulanırsa, 2024 yılı Disney+ izleyicileri için oldukça heyecan verici olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN