EGM iş arayanlara müjdeyi verdi! KPSS'siz çok sayıda personel alınacak: Son başvuru tarihi yaklaştı

EGM iş arayanlara müjdeyi verdi! KPSS'siz çok sayıda personel alınacak: Son başvuru tarihi yaklaştı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), personel alımı yapacağını duyurarak önemli bir duyuru gerçekleştirdi. EGM, KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek personel alımları için kadroları açıkladı ve son başvuru tarihini 25 Mayıs 2023 olarak belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, 26 öğretim görevlisi, 1 doktor öğretim üyesi ve 1 araştırma görevlisi kadrosu için başvuruların 25 Mayıs tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Başvuru yapacak adayların, Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamaları gerektiği ifade edildi.

Adayların güvenlik araştırmasında herhangi bir engel olmaması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları veya askerlikle herhangi bir bağlarının olmaması ve sağlık açısından görevlerini yerine getirebilecek durumda olmaları şartı aranmaktadıpolis

Personel alımı, Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, İç Güvenlik Fakültesi, Yabancı Diller Bölümü, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Rize, Bayburt ve Bilecik POMEM ile Kırıkkale PMYO için gerçekleştirileceği bildirildi.

Başvuruların Polis Akademisi Başkanlığı İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü'ne şahsen veya posta yoluyla yapılacağı ve başvuru formunun eksiksiz doldurulması gerektiği belirtildi. Başvurusu kabul edilen adaylar, sözlü mülakata alınacak ve detaylı bilgilere Polis Akademisi resmi internet sitesinden ulaşılabileceği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN