Ehliyeti olan kadın ve erkeklere başvurular açıldı! Yaş şartsız memur alımı yapılacak

Ehliyeti olan kadın ve erkeklere başvurular açıldı! Yaş şartsız memur alımı yapılacak

İŞKUR, iş arayanlar için sevindirici bir haberle gündeme geldi. Son yayımlanan haberde, B sınıfı ehliyeti olanlar için yeni bir iş ilanının duyurulduğu bildirildi. İlan detaylarına göre, kadın ve erkek memur alımı için başvuruların kabul edileceği belirtildi. Özellikle yaş şartının olmadığı vurgulandı. Detaylı bilgiler haberimizde...

Niğde ili Çiftlik Belediyesi, İŞKUR aracılığıyla yayınladığı son ilanında memur alımı yapılacağını duyurdu. Bu alımlar, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip adaylar arasından gerçekleştirilecektir.

İlan metni, "Niğde ili Çiftlik Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilecek personel için Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda belirtilen boş kadrolara, açıktan atama yoluyla memur alınacaktır" şeklinde ifade edilmektedir.

Adayların bu ilana yönelik başvuruları yapabilmeleri için ilanın belirlediği genel ve özel şartları sağlamaları gerekmektedir. Başvuru süreci ve diğer ayrıntılar ilanda detaylı bir şekilde yer almaktadır. Adaylar, ilanda belirtilen prosedürleri takip ederek başvurularını tamamlayabilirler.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar, ilgili ilanı dikkatlice incelemeli ve başvuru süresi içinde gerekli belgelerle başvurularını gerçekleştirmelidirler.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

başvuru

Niğde ili Çiftlik Belediyesi, İŞKUR üzerinden gerçekleştireceği memur alımı için detaylı bir ilan yayımladı. Adayların bu ilanın belirlediği genel ve özel şartları sağlamaları gerekmektedir.

İlanın genel şartlarına göre, başvuracak adayların Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından mahrum bulunmamaları gerekmektedir. Ayrıca, Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen suçlardan herhangi birinden mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Bu suçlar arasında devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, Anayasal düzene ve düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçları yer almaktadır. Erkek adaylar için ise askerlikle ilgili şartlar belirtilmiştir. Adaylar, askerlikle ilişkisi olmamalı veya askerlik çağına gelmemiş olmalıdır. Eğer askerlik çağına gelmişse, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmalıdır. Adayların görevlerini engelleyebilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamalıdır. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarına da uyum sağlanmalıdır.

Özel şartlar kapsamında, adayların ilan edilen pozisyon için uygun bir okuldan mezun olmaları ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) ilgili puan türüne göre belirtilen asgari KPSS puanını almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, daha önce çalışılan kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmaları da önemli bir şarttır. Son olarak, adayların 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na göre en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen şartlara uygun olan adaylar, başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adayların detaylı bir şekilde başvuru koşullarını incelemeleri ve gerekli belgelerle başvurularını tamamlamaları önemlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN