Ekranlara dönen Kenan İmirzalıoğlu partnersiz kaldı! Yapım 2 isim arasında kaldı

Ekranlara dönen Kenan İmirzalıoğlu partnersiz kaldı! Yapım 2 isim arasında kaldı

Yakında Fox TV ekranlarında başlayacak olan dizi için Kenan İmirzalıoğlu'na partner bulunamadı. 2 oyuncu arasında kalan yapım Cansu Dere ve Deniz Çakır isimlerini öne sürdü. Bakın en yakın isim kim çıktı?

Yeniden ekranlara dönecek olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, FOX TV ile anlaştı. Dizi hakkına henüz bir bilgi verilmezken, oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşmeye başladı. İmirzalıoğlu'na partner olarak ise 2 isim öne çıktı. Yapım Deniz Çakır ve Cansu Dere arasında kaldı.

kenan.jpg

YENİ DİZİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Kim Milyoner Olmak yarışmasının sunuculuğunu yapan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni bir dizi projesiyle tekrardan ekranlara dönüyor.

denizcakir.jpg

FOX TV ile masaya oturan oyuncu için yapım partner bulmakta zorlandı.

cansu.jpg

2 İSİM ARASINDA KALDILAR

Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere arasındaki uyum Ezel dizisinden biliniyor ancak Deniz Çakır'da rol için gündeme getirilen isimlerden biri. Sizce Kenan İmirzalıoğlu ile kim partner olmalı ? Deniz Çakır mı, yoksa Cansu Dere mi ?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN