Emina Jahović eski eşi Mustafa Sandal'ı yerin dibine soktu! Açtı ağzını yumdu gözünü: "Önce adam olsun..."

Emina Jahović eski eşi Mustafa Sandal'ı yerin dibine soktu! Açtı ağzını yumdu gözünü: "Önce adam olsun..."

2008 yılında ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile dünyaevine giren ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan'ın kardeşi, Boşnak şarkıcı Emina Jahović, 14 yıl evli kaldığı eski eşi Mustafa Sandal'a çok sert sözlerle yüklendi. Boşnak şarkıcının cevabı sonrasında da gözler Mustafa Sandal'a çevrildi. Ünlü şarkıcının eski eşine vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

2008 yılında ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile dünyaevine giren ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan'ın kardeşi, Boşnak şarkıcı Emina Jahović, 8 Ağustos 2008'te Yaman Sandal'ı kucağına alarak anne olma sevinci yaşamıştı. Emina Jahović 19 Şubat 2012'de ise Yavuz Sandal'ı dünyaya getirerek ikinci kez anne olma sevincini tatmıştı.

Ünlü çift 14 yıllık evliliklerini 2018 yılında noktalamış ve boşanma sonrasında nafaka yüzünden davalık oldu. Jahovic, Mustafa Sandal'ın nafaka iptali için dava açtığını duyunca eski eşini kendisinden 'mal kaçırmakla' suçlamıştı. Jahovic, 2018 yılında boşandığı Mustafa Sandal'ı hedef alarak ünlü şarkıcı hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

MUSTAFA SANDAL'A SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

2012 yılında dünyaevine girdiği ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan 2013 yılında boşanan ve bu boşanma sonucunda Cem Yılmaz'ın 2013 yılından bu yana 10 bin dolar nafaka ödediği ünlü oyuncu Ahu Yağtu ile yaşadığı 'nafaka' gerilimi hakkında konuşan Emina Jahović, eski eşi Mustafa Sandal'a sert sözlerle yüklendi.

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic itirafı

14 YILLIK ESKİ EŞİNİ HEDEF ALDI

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Emina Jahovic, geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında da yaşanan 'nafaka gerilimi' hakkında konuştu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emina Jahović, muhabirlerin, "Anne eğer çalışıyorsa, boşandığı eşinden nafaka almalı mı?" sorusunu yanıtladı. Kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla eski eşini hedef alan Emina Jahović, 14 yıl evli kaldığı Sandal'a 'adam gibi davranmalı' dedi.

"ADAM GİBİ DAVRANMALI..."

Emina Jahović, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruya şu şekilde yanıt verdi.

"Ben karışmak istemiyorum ama ben de aynı sorunu yaşadım. Erkeğin sorumluluk alması lazım, ailesine tabii ki bakması lazım. Erkek, erkek adam gibi davranmalı. Çocuklarının nafakasını ödemeli"

Boşnak şarkıcının cevabı sonrasında da gözler Mustafa Sandal'a çevrildi. Ünlü şarkıcının eski eşine vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal yorumu - Son Dakika Magazin Haberleri

NE OLMUŞTU?

10 Mart 2012 yılında Pera Palace Hotel'de kendisi gibi ünlü oyuncu Ahu Yağtu ile dünyaevine giren Cem Yılmaz, 2013 yılında eşinden boşandı. Ünlü komedyen boşanmanın ardından eski eşi Ahu Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye başladı.

2022 yılında ise Cem Yılmaz, dolar kurundaki artış ve pandemi koşulları nedeniyle nafakanın indirilmesi için eşi Ahu Yağtu'ya dava açtı. Cem Yılmaz 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin Türk lirasına indirilmesini istedi. Mahkeme ise Cem Yılmaz'ın talebini kısmen kabul ederek 70 bin Türk lirası nafaka ödemesini kabul etti.

Mahkemenin nafakayı 70 bin Türk lirasına indirmesinden sonra Ahu Yağtu'nun avukatı istinaf mahkemesine başvurdu.

Dolarla nafaka icralık oldu... Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu karşı karşıya geldi! - Magazin Haber

10 BİN DOLAR ÖDEMEYE DEVAM EDECEK

İstinaf mahkemesine verilen dilekçede, "Davacının pandemi sürecinden olumsuz etkilendiği, reklamlarda boy gösterdiği tedarik firmalarının işlerinin arttığı, 14 milyon lira ücret aldığı, dizilerinin yayında olduğu, Avrupa'nın bir çok şehrinde stand-up gösterileri yaptığı, Türkiye'deki ve Londra'daki taşınmazlarından döviz cinsinden kira geliri olduğu, mahkemenin Türkiye'deki enflasyon oranlarını dahi baz almadığı, davacının iş insanı olması nedeniyle dövizdeki öngörülemezlik unsurunu kabul etmediklerini" ifade ederek, Cem Yılmaz'ın gelirlerinde azalmanın olmadığı belirtildi.

İstinaf mahkemesi başvuru dilekçesinde sunulan nedenleri haklı bularak kararı bozdu. Böylelikle Cem Yılmaz 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek. Cem Yılmaz'ın 2 hafta içinde itiraz dilekçesi sunarak, kararı Yargıtay temyiz yoluna taşıma hakkı da bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN