Emre Altuğ'dan 9 yıl sonra boşanma itirafı! 6 ay sonra bakın ne fark etmiş?

Emre Altuğ'dan 9 yıl sonra boşanma itirafı! 6 ay sonra bakın ne fark etmiş?

Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'dan 9 yıl sonra Çağla Şikel itirafı geldi. 7 yıllık evliliklerini 2015 yılında sonlandırmıştı. Çocukları için sık sık yan yana gelen eski karı-koca herkese örnek olurken, Emre Altuğ'dan şaşırtan boşanma itirafı geldi.

Çağla Şikel ile 2008 yılında evlenip 2015 yılında boşanan Emre Altuğ, eski eşiyle sürekli yan yana geliyor. Kuzey- Güney isminde 2 çocukları olan eski karı koca, magazin gündeminden düşmezken, Altuğ'un bir itirafı sosyal medyada gündem oldu. Altuğ ilk kez boşanmanın ardından konuştu...

emre.jpg

EMRE ALTUĞ'DAN 9 YIL SONRA BOŞMA İTİRAFI

Yalı Çapkını adlı dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ açıklamalarıyla dikkat çekti.

cagla.jpg

7 yıllık evliliklerinin ardından boşanan Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ ile eski eşi Çağla Şıkel çocukları için sık sık buluşuyor.

caglaemre.jpg

ANLAMASI 6 AYINI ALMIŞ...

Boşanmasıyla ilgili ilk kez açıklama yapan Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şikel'le ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu. Şikel için iyi insan ve iyi anne tabirini kullanan Emre Altuğ, boşanmaya dair ise, "Çağla ile yollarımızı ayırdık ama hayatım boyunca hayatımda olacak. Hatta ayrılırken de ömür boyu görüşmek üzere, ayrılıyoruz dedim. İnsanın ayrıldığının farkına varması 6 ayını alıyor." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN