Emre Karayel'den kahreden haber! Hayranları yasta...

Emre Karayel'den kahreden haber! Hayranları yasta...

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kardeşlerim' dizisinde rol alan Emre Karayel'den acı haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen acı haber hayranlarını acı içerisinde bıraktı.

"Bir Kadın Bir Erkek" dizisiyle bir döneme damga vuran ünlü oyuncu Emre Karayel'den kahreden haber geldi. Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kardeşlerim' adlı dizide Yaman Soydan karakterine hayat veren ünlü oyuncudan gelen acı haber hayranlarını yasa boğdu.

Demet Evgar ile başrol oynadığı "Bir Kadın Bir Erkek" dizisiyle bir döneme damga vuran ve son dönemde 'Kardeşlerim' dizisinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Karayel'den acı haber geldi.

Acı haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Emre Karayel, annesi Turkan Onat'ın vefat ettiğini açıkladı.

Karayel paylaşımında "Annemiz Turkan Onat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir. Toprağın bol mekanın cennet olsun anacım. Allah gani gani rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Karayel'den gelen acı haber hayranlarını yasa boğarken Demet Evgar, Özge Borak, Janset Paçal, Songül Öden, Merve Özbey, Gonca Vuslateri, Onur Buldu, Pelin Akil, Emre Altuğ ve Ahu Yağtu gibi pek çok ünlü isim Karayel'e taziye mesajında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN