En zekileri bile şaşkına çeviren zeka bulmacası: Oyuncak ayıların arasına gizlenen gerçek pandayı bulabilir misin?

En zekileri bile şaşkına çeviren zeka bulmacası: Oyuncak ayıların arasına gizlenen gerçek pandayı bulabilir misin?

Zeka testi: Ayılar arasında dinlenen huysuz pandayı görebiliyor musunuz? Bu bulmaca ile görünürlüğünüzü ve bilişsel becerinizi test edin. Aynı zamanda gözlem becerilerizin ne kadark iyi olduğunu ortaya çıkarın. Zamanınız şimdi başlıyor!

Hayvanat bahçesinden kaçan Panda'nın aşırı sevimliliği nedeniyle kasaba alarma geçti. Şimdi senin işin, hayvan bakıcılarına yardım etmek için Zeka oyununu çözmek. Zeka Oyunları genellikle sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar kelime yeter, şimdi biraz harekete geçin ve resimli bulmacada ki pandayı bulun. Zamanlayıcı açık.

1-007.jpg

OYUNCAK AYILARIN ARASINA GİZLENMİŞ PANDA'YI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görselin aksine sürüdeki sevimli Panda'yı görmeniz gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, aynı oyuncak ayıların ve benzer tonlu bir arka planın kullanılması görevi yorucu hale getiriyor.

Adına sadık, Zeka Oyunu. Bulması biraz zor olabilir, ancak yine de iki kez denemeden cevabı aramayın.

ZEKA OYUNU CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Buradaki kullanıcıların amacı, hayvanat bahçesinden kaçan masum pandayı bulmaktır. Bulmacaya geri dönersek, resimdeki tüm oyuncak ayılar çok küçük bir farkla tam olarak gerçek pandaya benziyor. Açıkçası, bu, kaçan Panda'yı bulma görevini daha da zahmetli hale getiriyor.

ZEKA OYUNU CEVABI

Görüntü 6 satır ve 7 sütuna bölünmüştür, yani toplam 42 Panda vardır. Şimdi, tüm satırları ve sütunları hızlıca gözden geçirin ve aradaki farkı bulabileceksiniz.

Gerçek kaçan Panda'yı başarılı bir şekilde tespit ettiyseniz tebrikler. Fakat hala cevabı arıyorsanız veya kafanız karıştıysa, dördüncü satıra ve 2 sütuna ilerleyin. Buradaki Panda farklı el duruşlarına sahip ve canlı görünüyor.

2-002.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını şımartmaya devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN