En zengin ünlü belli oldu! Hande Erçel’i bile parada sollamış: Türkiye’nin en zengin oyuncusu servetiyle dudak uçuklattı

En zengin ünlü belli oldu! Hande Erçel’i bile parada sollamış: Türkiye’nin en zengin oyuncusu servetiyle dudak uçuklattı

Türkiye’deki en zengin ünlü belli oldu! Dizilerden kazandıkları paralarla dudak uçuklatan ünlülerin servetleri ve dizilerden bölüm başına aldıkları ücretler belli oldu. Bakın Türkiye’nin en zengin ünlü ismi kim?

Ünlülerin rol aldıkları dizilerde bölüm başına ne kadar kazandıkları ve toplam servetleri oldukça merak ediliyor. Dünya starlarının servetlerini açıklayan Celebsrevealed.com şimdi de Türk oyuncuların servetlerini açıkladı. İşte, açıklanan verilere göre Türkiye’nin en zengin isimleri…

TÜRKİYE’NİN EN ZENGİN İSİMLERİ

SERENAY SARIKAYA

turkiyenin-en-zengin-oyunculari-1.jpg

Son olarak başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisinde Devin karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya listeye 5’inci olarak girdi. Sarıkaya’nın serveti tam olarak 6 milyon dolar yani 186 milyon TL.

HANDE ERÇEL

turkiyenin-en-zengin-oyunculari.jpg

Listeye 4’üncü sıradan giren isim oyunculuğuyla sürekli gündeme gelen Hande Erçel oldu. Erçel’in serveti 8 milyon dolar yani 249 milyon TL.

CAN YAMAN

turkiyenin-en-zengin-oyunculari-4.jpg

3 numarada ise Can Yaman yer alıyor. Özel hayatı ve gazeteciler ile girdiği polemikler ile sürekli gündemde olan Yaman’ın serveti toplam 10 milyon dolar yani 311 milyon TL.

MERYEM UZERLİ

turkiyenin-en-zengin-oyunculari-3.jpg

Türkiye’nin en zengin kadın oyuncusu Meryem Uzerli oldu. Uzerli’nin toplam serveti 10 milyon dolar yani 311 milyon TL.

KIVANÇ TATLITUĞ

turkiyenin-en-zengin-oyunculari-2.jpg

Ve listenin birincisi genç kızların değişmeyen sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Tatlıtuğ’un serveti toplam 15 milyon dolar yani 466 milyon TL.

Ünlülerin serveti duyanların ağzını açık bıraktı. Sosyal medyada bu rakamları gören kimi kullanıcılar normal karşılarken kimisine ise oldukça fazla geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN