Enkazdaki cesetlerin kolunu kesiyorlar diyerek gündeme bomba gibi düşmüştü... MasterChef şampiyonu tutuklandı! Acun bile...

Enkazdaki cesetlerin kolunu kesiyorlar diyerek gündeme bomba gibi düşmüştü... MasterChef şampiyonu tutuklandı! Acun bile...

Son dakika haberi... MasterChef Türkiye'nin ilk sezon birincisi olan Uğur Kardaş, deprem bölgesine giderek enkazdaki vatandaşlara yardım ediyordu. Bölgeden yayınladığı videolarla sık sık gündeme gelen Kardaş, en son 'Afkanlılar enkazdaki cesetlerin kolunu kesiyorlar' iddiası ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Video sonrası gözaltına alınan Uğur Kardaş hakkında şoke eden karar. Tutuklanarak cezaevine götürüldü! İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye giden MasterChef ilk sezon birincisi Uğur Kardaş, yayınladığı videolar ile sık sık tartışma konusu oluyordu. İlginç iddialarda bulunan Kardaş, apar topar gözaltına alındı. Fenomen yarışmacı hakkında karar verildi.

MASTERCHEF ŞAMPİYONU TUTUKLANDI

Depremzedelere yardım etmek için afet bölgesine giden MasterChef'in ilk sezon şampiyonu Uğur Kardaş, "Afganlı biri enkazdan ceset çıkartıp, bileziğini almak için kolunu kesiyor" diyerek herkesi şoke etmişti. İddia sonrası gözaltına alınan MasterChef yarışmacısı hakkında karar verildi. Uğur Kardaş tutuklandı.

fggf-4.jpg

"ENKAZDAKİ CESETLERİN KOLUNU KESİYORLAR"

2018 yılında MasterChef yarışmasının birincisi olan Uğur Kardaş, Adıyaman'da kurtarma çalışmalarına katıldı. Bölgeden sık sık canlı yayınlar yapan Kardaş, "Enkazdan ceset çıkarıp kenara koyuyorlar. Afganlı biri gelip bileziğini çalmak için kolunu kesiyor" iddiasında bulundu. Kardaş, paylaştığı videoda şunları anlattı:

"Yanlış anlamayın ama Allah benim bin belamı versin. Ellerime bakın, İnşaatın altından ceset çıkıyor. Bu cesedi arkaya ayırıyorlar. Gelsin nakil aracı alsınlar diye. Afganlı biri gelip kolunu kesip altınlarını alıyor. Polise diyecek bir şeyim yok. Adamı öldürürler burada zaten. Gelip burada insanlar böyle niye yaşıyor ya. Sinirim bozuldu ya. Çıkan kadının kolunu kesmek Allah bin belanı versin. Artık burada dayanamıyorum ben psikolojim falan kalmadı."

fgfggf-5.jpg

Polis ekiplerinin araştırması sonucunda iddiasının asılsız olduğu tespit edilen Kardaş, Adıyaman Havalimanı'nda gözaltına alındı. Kardaş verdiği ifadede, "Afgan uyruklu bir kişinin cesetlerin kolunu keserek altın aldığına ilişkin bir olaya şahit olmadım. Ancak şehirde bu tarz iddialar konuşuluyordu." diyerek kendisini savundu.

MASTERCHEF UĞUR KARDAŞ KİMDİR?

Kardaş, 1996 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. Çanakkale'de ilk eğitimini tamamladı ve ardından Akdeniz Üniversitesi'nde okudu.

Kariyerine farklı şekilde yön vermek istediği için Türkiye'nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulundu. Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duyan MasterChef Uğur, aynı zamanda motosiklet tutkunudur.

2018 MasterChef finalistleri Kerem ile Uğur olmuş ve ardından şampiyon seçilen de Uğur Kardaş oldu. Yarışmacı 2022 yılı içinde dünyaevine girdi.

.

.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN