Erkan Petekka'yı derinden sarsan ölüm haberi! Ünlü oyuncu acı haberi bizzat duyurdu

Erkan Petekka'yı derinden sarsan ölüm haberi! Ünlü oyuncu acı haberi bizzat duyurdu

O kız dizisinde Kadir karakterini canlandıran Erkan Petekkaya’yı derinden sarsan ölüm haberi geldi. Ünlü oyuncu, acı haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu…

Bu zamana kadar birçok TV projesinde yer alan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın son paylaşımı sevenlerini üzdü. 53 yaşındaki oyuncu, yaşadığı acı kaybı sosyal medyadan duyurdu.

erkan-petekkaya-1.jpg

“CANIM BABAMI KAYBETTİK”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını üzen Petekkaya, babasının ölüm haberini duyurdu. Ünlü oyuncu, cenazeyle ilgili detayları da sevenleriyle paylaştı.

Petekkaya babasının fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi: 'Canım Babam Akın Petekkaya'yı bu sabah kaybettik. Cenaze namazı Beykoz/Kavacık Görele Mahallesi Camii'nde kılınacak. Allah hepimizin büyüklerine rahmetler eylesin.'

erkan-petekkaya.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN