Eşini kaybeden Ece Erken'e iğrenç mesaj! Ünlü sunucu sosyal medya hesabından isyan etti

Eşini kaybeden Ece Erken'e iğrenç mesaj! Ünlü sunucu sosyal medya hesabından isyan etti

Geçtiğimiz yıl eşini bir silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, aldığı iğrenç mesajlarla gündeme geldi. Gelen mesajlara dayanamayan ünlü sunucu sonunda sosyal medyadan isyan etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu 27 Ocak 2022'de Yeşilköy'deki balıkçı restoranında uğradığı bir silahlı saldırı sonucu kaybetmişti. O dönemde oldukça ağız zamanlar geçiren ünlü sunucu, şimdilerde ise sosyal medyadan aldığı “iğrenç” mesajlara isyan etti. Ünlü sunucu taciz içerikli mesajlar aldığını açıklayarak ateş püskürdü.

TACİZ MESAJLARINA DAYANAMADI

Geçtiğimiz yıl eşini kaybeden ünlü sunucu ve televizyon yıldızı Ece Erken, son zamanlarda maruz kaldığı taciz olayları ile gündemde. Erken, eski eşi Serkan Uçar ile yaşadığı sorunların ardından şimdi de kendisini sürekli taciz eden kişilerle mücadele etmek zorunda kaldığını açıkladı.

yeni-proje-27.jpg

Ece Erken, bir yapı malzemeleri şirketi sahibinin kendisine sürekli taciz içerikli mesajlar gönderdiğini ifade etti. Ünlü sunucu, "Bu sapık bana her gün mesaj atıyor, taciz ediyor. Böyle bir şirket var mı, yoksa fake mi?" diyerek endişesini dile getirdi ve adli makamlara başvuracağını belirtti.

yeni-proje-28.jpg

Ancak bu ilk değil. Daha önce de Erken, Erdal Çınar isimli bir kişinin rahatsız edici mesajlarına maruz kalmıştı. Çınar'ın gönderdiği tehditkar mesajlar, toplumda büyük bir infial yaratmıştı. Erken, Erdal Çınar'ın akıl hastanesine yatırılacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN