Eski Survivor yarışmacısından bomba haber! Melih Özkaya reyting rekorları kıran diziye dahil oldu, gözlerinize inanamayacaksınız

Eski Survivor yarışmacısından bomba haber! Melih Özkaya reyting rekorları kıran diziye dahil oldu, gözlerinize inanamayacaksınız

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor yarışmasının eski yarışmasından bomba haber! Survivor 2018'de yarışan Melih Özkaya reyting rekorları olan dizinin kadrosuna ismin yazdırdı. Hem de o karakteri canlandıracak. İşte tüm detaylar...

Survivor'un 2018 sezonunda yarışmacı olarak yer alan Melih Özkaya, reyting rekortmeni olan dizinin kadrosuna ismini yazdırdı. Gönüllüler takımında yer alan yarışmacının ismi o dizi ile yan yana geldi.

REYTİNG REKORTMENİ DİZİDE OYNAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, eski Survivor yarışmacısı Melih Özkaya, reyting rekortmeni diziye katılacak. Gönüllüler takımında mücadele eden isim günümüzde magazin dünyasının en çok konuştuğu Afra Saraçoğlu ile aynı dizide yer alacak. Reyting rekortmeni olan "Yalı Çapkını" dizisinde Akın rolünü üstlenecek.

adsiz-tasarim-76-1024x683.jpg

MELİH ÖZKAYA KİMDİR

İstanbul'da 1988 senesinde dünyaya gözlerini açan Melih Özkaya, 2011 yılında kamera önü eğitim aldı. Oyunculuk eğitimine başlayarak 2012 yılında Yer Gök Aşk isimli dizide sahne aldı. Üçüncü sezon ile birlikte girdiği dizinin ardındana sporla ilgilenerek amatör ve kısa vadeli çalışmalarla profesyonel voleybol oynamaya başladı.

15 yıl kadar profesyonel bir şekilde voleybol oynayan Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) alt yapıya gidi. Profesyonel olarak 8 yıl boyunca süren voleybol macerası 2.Lig voleybol takımlarına girmesini sağladı. Özkaya; Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha birçok takımda oynarken, aynı zamanda 3. Lig voleybol takımlarında da kendini kanıtladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN