Esra Dermancıoğlu ateş püskürdü: Film değil defile izliyoruz

Esra Dermancıoğlu ateş püskürdü: Film değil defile izliyoruz

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, Türkiye'de sadece 20 ile 27 yaş aralığındaki insanların öykülerinin film ve dizi olarak çekildiğini söyleyerek, "Bu ülkede 40 üstü erkek ve kadın yaşıyor biliyor musunuz? Artık televizyonda dizi ve film seyretmiyoruz, artık bir defile seyrediyoruz" sözleriyle isyan etti. Oyuncu, Netflix'in çok izlenen projesi Aşk Taktikleri filmine de tepki gösterdi.

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisiyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, dün gece MUBİ‘de izlediği bir filmin ardından sosyal medya hesabından 7 dakikalık bir video yayınladı. Türkiye'de sadece 20 ile 27 yaş aralığında gençlerin hikâyelerine yer verildiğini söyleyerek isyan eden oyuncu, dizi ve film sektöründe kendisi gibi 40 yaş ve üstü insanların yok sayıldığını öne sürdü.

Gazeteci, Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Dermancıoğlu, “Koskoca Türkiye’de, artık harcanan paraların tepetaklak döndüğü, şuur kaybı yaşanan dizi ve sinema sektöründe sadece bir yaş aralığında hikaye anlatılıyor. Beynim kayıyor, delirecek falan gibi boğuluyorum” dedi.

1-010.jpgAşk Taktikleri

'BU ÜLKEDE 40 YAŞ ÜSTÜ İNSANLAR DA YAŞIYOR'

Yapımcılara seslenen ünlü oyuncu “Bu ülkede 40 üstü erkek ve kadın yaşıyor biliyor musunuz? Belki senaristler yazmak istiyor ama yapımcı kabul etmiyor. Belki değil belli ki etmiyor. Artık televizyonda dizi ve film seyretmiyoruz, artık bir defile seyrediyoruz. Kızları giydiriyorlar. Ne bir hikaye, ne bir söz var” diye konuştu.

Dermancıoğlu, Netflix‘te yayınlanan, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın rol aldığı film serisini de şöyle eleştirdi:

“Aşk Taktikleri diye işler yapılıyor. Ne aşk taktiği, hangi taktik? Eski onlar, bitti gitti. Amerika’da onu 200 yıl evvel yaptılar. Amerika o filmi 2. Dünya Savaşı’nda yaptı. Öyle bir şey yok, kimsenin taktik maktik yaptığı yok. Yapımcılar Türkiye’de 50 yaş üzeri bir hikâye konulduğu zaman izlenmeyeceğini zannediyorlar ama babalar gibi seyredilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN