Esra Erol, Müge Anlı, Ben Bu Cihana Sığmazam'ı tahtından etti! Zirvenin yeni sahibi: Reyting sonuçları bu kez çok başka

Esra Erol, Müge Anlı, Ben Bu Cihana Sığmazam'ı tahtından etti! Zirvenin yeni sahibi: Reyting sonuçları bu kez çok başka

26 Aralık Salı gününün reyting sonuçları açıklandı. Birbirinden iddialı yapımların birincilik için kıyasıya yarıştı. Esra Erol mu, Müge Anlımı, Ben Bu Cihana Sığmazam mı, Yabani mi, birinci oldu? İşte zirvenin sahibi...

26 Aralık Salı günü iddialı program ve diziler reyting için yarıştı. Güçlü yapımların reyting savaşı sona erdi. Televizyon izleyicileri ise dünün reyting sonuçlarını merakla bekliyor. Peki dün akşam en çok izlenen dizi ve programlar arasında kim birinci oldu? İşte detaylar...

reyt.jpg

26 ARALIK SALI REYTİNG SONUÇLARI

Total kategorisinde ilk sırasında Yabani, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

AB kategorisinde ise birinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Aile yer aldı.

20+ABC1'de ise ilk sırada Yabani, ikinci sırada Müge Anlı, üçüncü sırada FOX Ana Haber yer aldı.

19 ARALIK SALI GÜNÜNÜN REYTİNG SONUÇLARI

Total grubunda listesinin en başında Esra Erol'da, ikinci sırada ise Ben Bu Cihana Sığmazam yer aldı. AB grubunda ise ilk sırada Aile, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star yer aldı. 20+ABC1 de ise ilk sırada Aile dizisi yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN