Esra Erol'da bir anda ortalık karıştı! Karı-Koca birbirine girdi, "Papatyam dedim kaktüs çıktı"

Esra Erol'da bir anda ortalık karıştı! Karı-Koca birbirine girdi, "Papatyam dedim kaktüs çıktı"

ATV’nin en çok izlenen programı Esra Erol’da programında ortalık bir anda birbirine girdi. Karı koca arasında çıkan kavga hem sunucuyu hem yapım ekibini hem de izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte olayın detayları…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında yaşanan olaylar Türkiye’nin gündemine oturmaya devam ediyor. Programda bu sefer evi terk eden eşi Emine Polat’ı aramaya gelen Hüseyin Polat anlattıklarıyla günde oldu.

EŞİ İÇİN HER ŞEYİNİ DEĞİŞTİRDİ

Eşine ne kadar bağlı olduğunu anlatan Hüseyin Polat, gözyaşları içinde "Giyim tarzımdan günlük bakım rutinime kadar birçok konuda değişiklik yaptım, ancak eşimin benden neden ayrıldığını anlayamadım" diyerek başarılı sunucudan yardım istedi.

Eşine ‘Sarı Papatyam’ diye seslendiğini söyleyen Polat, “Onun için her şeyi yaptım ama o gitti” diyerek isyan etti.

yeni-proje-16.jpg

“BEN ONU HİÇ SEVMEDİM”

Tüm bunların ardından programa telefonla bağlanan Emine Polat, Hüseyin Bey ile kızının geleceği için evlendiğini itiraf ederek "Ben onu hiç sevmedim, sadece kızım için katlandım. Hüseyinsiz hayatımı yaşayacağım" dedi.

yeni-proje-17.jpg

MADDİ DESTEK TALEP ETTİ

İç güveysi olduğu için eşinin kendini ezdiğini belirten Hüseyin Polat, eşinden boşanmayacağını söyleyerek Esra Erol ve ekibinden maddi destek talep etti.

yeni-proje-18.jpg

“SARI PAPATYAM DEDİM KAKTÜS ÇIKTI”

İlerleyen dakikalarda eşler arasında gerilim artarak kavgaya dönerken, ikiliyi stüdyodaki görevliler ayırdı. Hüseyin Polat çok sevdiğini iddia ettiği eşi için son olarak 'Sarı papatyam' dedim, 'kaktüs' çıktı. Ben de artık eşimden boşanmak istiyorum" dedi.

Emine Polat’ın ettiği küfürlere kayıtsız kalamayan Esra Erol ise kadını stüdyo dışına alarak 'Ağır tahrik ediyor, özellikle küfür ediyor bilinçli yaptığının farkındayım' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN