Esra Erol'da iğrenç ilişki! 4 çocuklu kadın 15 yaşındaki çocuğa kaçtı "Ahlaksız"

Esra Erol'da iğrenç ilişki! 4 çocuklu kadın 15 yaşındaki çocuğa kaçtı "Ahlaksız"

Esra Erol'un programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 4 çocuk babası Hasan isimli kişi eşi Gülizar'ı bulmak için Esra Erol'da programına katıldı. 15 yaşındaki çocuğa kaçan Gülizar sosyal medyanın gündemine düştü. Bakın neler oldu?

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da şaşırtan bir kaçış olayı yaşandı. 4 çocuklu 22 yaşındaki Gülizar isimli kadın sosyal medyadan tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçtı. Eşini bulmak içi Esra Erol'dan yardım isteyen Hasan'ın anlattıkları ağızları açıkta bıraktı.

gulizar.jpg

15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA KAÇTI

4 çocuğu olan ve 6 yıllık evli kadın 15 yaşındaki çocuğa kaçtı. Eşi Hasan isimli kişi ise yaşananları Esra Erol'un programında anlattı. TikTok platformu üzerinden tanışan ikilinin yaptıkları ağızları açıkta bıraktı.

sahingulizar.jpg

4 ÇOCUĞUNU BIRAKIP KÜÇÜK ÇOCUĞU SEÇTİ

15 yaşındaki Şahin'e kaçan 22 yaşındaki Gülizar, canlı yayına katıldı. İkili tüm iknalara kararlarından vazgeçmeyince Esra Erol da sinirlendi.

pismanlik.jpg

Evdeki altı ve paraları da alıp kaçan Gülizar, 15 yaşındaki Şahin için ailesini sildi.

hasanbey.jpg

"DİNİ NİKAH KIYARIZ"

Şahin'in babası da telefonla yayına katılarak dini nikah kıyacaklarını söyleyince programda tansiyon yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN