Esra Erol’da karısına varil, kıllı ve fıçı diyen adam şok etti! Karısı ağlayarak yardım istedi: Yediğim lokma gözüne batıyor

Esra Erol’da karısına varil, kıllı ve fıçı diyen adam şok etti! Karısı ağlayarak yardım istedi: Yediğim lokma gözüne batıyor

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da karısına varil, kıllı ve fıçı diyen adam şok etti. 13 yıllık eşinin kılları olduğu için kendisini beğenmediğini söyleyen gözü yaşlı kadın kocasından boşanmak için programa gelirken, anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi.

ATV’nin gündüz kuşağı programında yayınlanan Esra Erol, her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük beğeniyle izlenerek rekorlar kırmaya devam etti.

Erol’un bu haftaki programında yine ilginç olaylar yaşandı. Programa gözü yaşlı bir şekilde katılan 2 çocuk annesi Sevil Albahan’ın hikayesi herkesi ekran başına kitledi.

esra-erolda-1.jpg

“KOCAM BANA VARİL, FIÇI, KILLI VE ŞİŞMAN DERDİ”

Sevil Hanım, 13 yıllık kocası Ramazan Albahan’ın yüzünde kıllar olduğu için kendisini beğenmediğini ve kocasından boşanmak için programa geldiğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Sevil, “Kocam bana, varil, fıçı, kıllı ve şişman derdi” dedi.

esra-erolda-2.jpg

O anları gözü yaşlı bir şekilde anlatan Sevil Albahan, "Üzülmekten yoruldum Esra hanım. Çocuklarım için çok savaştım. Gücüm artık bitti. Kendim savaşarak geldim buraya. Çok ezildim. Annem var ama ayakları yok. Arkamda duran kimse yok. Ben hep kadınlığımla vuruldum. Şişmansın dediler." ifadelerine yer verdi.

esra-erolda-3.jpg

Bunun üzerine ünlü sunucu Esra Erol ise " O yüzündeki her şey gider. Bak bunu tedavisi var. Yemin ederim götürürüm. Lazer olur başka bir şey olur. Bunların hepsi gider. Asıl olan senin duydukların hafızandan silinir mi onu yapamam." İfadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIM İÇİN YAŞAMAK İSTİYORUM”

Evliliğinden 8 ve 10 yaşlarında 2 çocuğu olduğunu söyleyen Sevil Hanım, uzun zaman anne olamadığı için eşi ve eşinin ailesi tarafından ezildiğini belirterek, şunları söyledi: "Ben Azerbaycanlıyım. Başıma gelmeyen kalmadı. Ben yuva kurmaya geldim. Tahammülüm kalmadı, bitti. Beni boşa. 5 sene beraber kaldık. Sonra ayrıldık. Çocuk tedavisi yanlış olduğu için dışıma vurdu. Çocuklarım için yaşamak istiyorum. Huzurum olsun istiyorum. Yeter ki beni boşayın. Ben evdeyken eşim eve gelmiyordu. Hayvanları ile ilgilendiği gibi benimle ilgilenmedi. Kocam bana "şişmansın, ekmeği az ye diyordu. Yediğim lokma bile çok konuşuluyor. Ben evimi bırakıp geldim. Onun bunun bana verdiği eşya ile durdum. Beni istemeyen adamın hiçbir şeye ihtiyacım yok.

esra-erolda-4.jpg

Sevil Hanımın eşi Ramazan Albahan ise canlı yayına telefon ile bağlanarak kendini şöyle savundu:

"Beni engellediği için eşimden haber alamadım. Bana kapıya açmayan eşimdi. Hayatı yalanlarla geçiyor. Esra hanım, ben geldiğimde çocuklara babanıza kapınıza açmayın diyor."

Eşiyle yüzleşen Sevil, "Bak dediğin gibi erkeğim erkek. Adam gibi gel boşanalım." Dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN