Esra Erol'da stüdyoyu birbirine kattı! Kavgayı Esra Erol bile ayıramadı: "Saçım yok, kelim diye karım beni beğenmiyor"

Esra Erol'da stüdyoyu birbirine kattı! Kavgayı Esra Erol bile ayıramadı: "Saçım yok, kelim diye karım beni beğenmiyor"

ATV ekranlarının sevilen programı 'Esra Erol'da' ilginç bir olay yaşandı. Kemal bey, eşi Gülüzar'dan haber alamayınca Esra Erol'a başvurdu. Esra Erol'un ekibi Gülüzar'ı bulup canlı yayına çıkardı. Eşler canlı yayında büyük bir yüzleşme yaşadı. Eşler, arasında gergin dakikalar da yaşandı. İşte Esra Erol programına damga vuran o anların detayları...

ATV ekranlarının fenomenleşen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da programda ele alınan ilginç olaylar sık sık gündemde geniş yer buluyor. Ünlü sunucu Esra Erol'un sunduğu programda bu kez de eşler arasında yaşanan kavga ses getirdi.

Esra Erol'daya bir süredir eşinden haber alamayan Kemal bey, katıldı. Eşi Gülüzar'ın bir süredir kayıp olduğunu belirterek Erol'a başvurdu. Esra Erol Gülüzar'ı buldu ve canlı yayına davet etti. Eşler canlı yayında yüzleşti. Gülüzar Hanım, eşi Kemal'in alkol bağımlığı nedeniyle bir senedir evliliğini bitirdiğini ve boşanmak istediğini dile getirdi.

1-010.jpg

"ADIMA KREDİ ÇEKMİŞ"

Gülüzar Hanım, "Benim adımı ve imzamı kullanarak kredi aldı. Tüm yasal işlemler benim üzerimden yürütüldü. Eşim haberim olmadan bankadan 30 bin TL çekti. Ben de bu krediyi iptal ettirip ayrıldım."

"ONU REZİL EDECEĞİM"

Gülüzar Hanım, hasta bakıcı olarak çalıştığını söylese de eşi Kemal Bey, bunun yalan olduğunu ileri sürdü. Kemal Bey, "Gülüzar birine kaçtıysa ondan boşanacağım. Onu rezil edeceğim" dedi.

22.jpg

"SAÇIM YOK DİYE BEĞENMİYOR"

Kemal Bey, "Sen beni beğenmiyorsun değil mi? Saçım yok, kelim ondan! İlk defa aynaya baktım. Senin hayatında biri var" O sözler sonrası canlı yayında gerginlik arttı. Çiftler canlı yayında kavga etti. O anlar izleyenleri şoke etti. Çiftin son olarak ne karar aldığı, boşanıp boşanmayacakları henüz belli değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN