Esra Ezmeci gelen itirafla şok oldu: "Kocamın 3 yıldır kadın, 1 yıldır da erkek sevgilisi..." verdiği cevap mide bulandırdı!

Esra Ezmeci gelen itirafla şok oldu: "Kocamın 3 yıldır kadın, 1 yıldır da erkek sevgilisi..." verdiği cevap mide bulandırdı!

Takipçilerinden gelen sorulara verdiği cevaplarla sosyal medyada fenomen haline gelen psikolog Esra Ezmeci gündemden düşmek bilmiyor. İlişki üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatlerini üzerine çeken Esra Ezmeci takipçisinden gelen "Kocamın 3 yıldır kadın sevgilisi, 1 yıldır erkek sevgilisi varmış" itirafıyla şok oldu. Gelen itiraf karşısında ağzı açık kalan Ezmeci, verdiği yanıtla yok artık dedirtti. Bakın Esra Ezmeci takipçisine nasıl bir öneride bulunmuş?

Sosyal medya hesaplarından takipçilerinden gelen itiraf ve soruları paylaşan fenomen psikolog Esra Ezmeci yine gündeme bomba gibi düştü. İlişki üzerine verdiği tavsiye ve önerilerle dikkat çeken Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla şok oldu. Bu kadarı da olmaz! Görenlerin ağzı açık kaldı. Kadının midesizliği ise pes dedirtti! İşte Esra Ezmeci'ye gelen iğrenç itiraf...

"KAYINPEDERİMLE BİRLİKTEYİZ AMA..."

Takipçilerinden gelen soru ve itirafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Esra Ezmeci gördükleri karşısında şok oldu. Takipçisinden gelen "Eski kayınpederimle birlikteyiz. Kayınvalidem 2 ay önce öldü. Çocuklara nasıl söylemeliyiz?" sorusuyla şok olan Esra Ezmeci, "Bu söylenmesi zor bir durum ve uygun bir ilişki değil. Burada iyi düşünün yol yakınken geri dönün" cevabını verdi.

b56.jpg

"KIZ KARDEŞİMLE KOCAM İLİŞKİ YAŞIYOR"

Peş peşe gelen sorulara cevap veren Esra Ezmeci, "Kız kardeşimle kocam ilişki yaşamışlar bana yeni söyledi hamileyim beni affet diyor" itirafına şunları söyledi:

"Bazı şeyler hemen affedilecek şeyler değil. Burada en önemli sizin ikisine de bir daha güvenmeniz zor olacaktır. Bir süre ikisinden de uzak durmakta fayda var. Bu affedilecek bir şey mi?"

b78.jpg

GELEN SORUYLA DİLİ TUTULDU

Gelen her soruyla şok olan Esra Ezmeci bu soruyla çıldırdı. Gelen "Kocamın 3 yıldır kadın sevgilisi, 1 yıldır erkek sevgilisi varmış beni affet diyor ne yapmalıyım?" sorusuyla dili tutulan Esra Ezmeci, "Burada eşinizin farklı cinsel eğilimleri de olduğu için bu süreçle ilgili başka şeyleri de düşünüp karar vermeniz gerekir. Bu sadece aldatma konusu değil, farklı durumlarda var. O yüzden iyice düşünüp karar vermeniz gerekir" dedi.

jmgfggf.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

m4343.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

  • Kararı Ben Veririm
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
  • Süt Lekesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN