Esra Ezmeci gelen mesajla şaştı kaldı: "Kocam görünce, "Midem bulandı kalk yanımdan dedi.." verdiği yanıt ağızları açık bıraktı

Esra Ezmeci gelen mesajla şaştı kaldı: "Kocam görünce, "Midem bulandı kalk yanımdan dedi.." verdiği yanıt ağızları açık bıraktı

Takipçilerinden gelen sorulara verdiği cevaplarla gündemden düşmeyen fenomen psikolog Esra Ezmeci, gündeme yine bomba gibi düştü. Kendisine gelen her türlü soruları cevaplamaya çalışan ve verdiği yanıtlarla herkesi şok eden Esra Ezmeci bu sefer ne diyeceğini şaşırdı. " Kocam görünce kalk yanımdan dedi!" mesajına cevap veren Esra Ezmeci öyle bir şey dedik ki ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Sosyal medyadan kendisine gelen sorulara verdiği cevaplarla fenomen haline gelen psikolog Esra Ezmeci, bu sefer herkesi ters köşe yaptı. Takipçisinden gelen "Eşim bacak kıllarımı gördü" mesajına cevap veren Ezmeci, yanıtıyla gündeme bomba gibi düştü. Bakın Esra Ezmeci ne demiş?

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULAN İSİM

İlişkilere yönelik verdiği öneri ve tavsiyelerle adından sıkça söz ettiren fenomen psikolog Esra Ezmeci, gündemden düşmek bilmiyor. Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen sorulara cevap veren Esra Ezmeci, cinsel yöndeki tavsiyeleriyle şok etmeye devam ediyor.

jmdfd.jpg

İLİŞKİYE YÖNELİK TAVSİYELERİYLE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

FOX TV ekranlarında 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programı ile izleyicilerin karşısına çıkan Esra Ezmeci, aynı zaman sosyal medya hesaplarından özel olarak takipçilerin sorularını cevaplıyor. Gelen soru ve Ezmeci'nin cevapları gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor.

"KOCAM GÖRDÜ VE MİDESİ BULANDI!"

Yeni paylaşımlarda bulunan Esra Ezmeci kendisine gelen "Eşim bacak kıllarımı gördü kalk yanımdan midem bulandı dedi... Küstüm, ne yapmalıyım?" sorusunu paylaştı. Görenlerin ağzı açık kaldı.

b45.jpg

VERDİĞİ CEVAPLA ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Takipçisinin sorusunu yanıtsız bırakmayan Esra Ezmeci yeni bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Evliliklerde bazen her şey gizli kalmayabilir. O yüzden böyle söylemesi doğru olmasa da siz kırgınlığı çok uzatmayın. Kişisel bakımınıza önce kendiniz için dikkat edin, erkekler de bu konuda çok anlayışlı olmayabilir."

gkkk-41.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

kmdffddf-3.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

  • Kararı Ben Veririm
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
  • Süt Lekesi

PSİKOLOG ESRA EZMECİ KAÇ YAŞINDA?

Psikolog olan Esra Ezmeci 1986 doğumlu olup 35 yaşındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN