Esra Ezmeci'den dikkat çeken Fulya Öztürk açıklaması! Öztürk 'arkamdan iş çevirmiş' demişti! Ezmeci gerçeği açıkladı!

Esra Ezmeci'den dikkat çeken Fulya Öztürk açıklaması! Öztürk 'arkamdan iş çevirmiş' demişti! Ezmeci gerçeği açıkladı!

Şu sıralar CNN Türk'te görev yapan Fulya Öztürk, kısa süre önce yaptığı bir açıklama geçmişte aynı programda görev aldığı ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin kendisinin arkasından iş çevirdiğini öne sürmüştü. Ezmeci, Öztürk'ün iddiaları sonrasında sessizliğini bozdu.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, geçmişte aynı programda rol aldığı Fulya Öztürk'ün "Benim programı bırakacağımı duyunca işler çevirmişler arkadan" açıklamasına yanıt verdi.

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Fulya ile Umudun Olsun' programında sunucu olarak görev yapan Fulya Öztürk, aynı programda psikolog olarak görev yapan ve daha sonrasında programın sunuculuğunu üstlenen Esra Ezmeci hakkında "Benim programı bırakacağımı duyunca işler çevirmişler arkadan" açıklamasında bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ezmeci, Öztürk'ün açıklamalarına yanıt verdi.

ÖZTÜRK'ÜN İDDİALARINI YALANLADI

360 TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece' adlı programa konuk olan Ezmeci, Öztürk'ün iddialarını yalanladı.

Esra Ezmeci ve Fulya Öztürk arasında büyük kriz

Ezmeci, Öztürk'ün açıklamalarına şu şekilde yanıt verdi:

"Yok, öyle bir şey olabilir mi? Fulya'nın böyle bir şey demesine de çok şaşırdım. Kendisini de çok seviyorum ama Fulya işi kendi bıraktı. Ben programa uzman psikolog olarak gittim. O korona olunca beni arayarak 'programı sunar mısın?' dediler. Ben tamamen destek olmak için kabul ettim yoksa program yayınlanmayacaktı. 10 gün programı sundum ve sonrasında devam ettik. Bir süre sonra sorunlar olunca uzmanlar programdan ayrıldı. Ben Fulya istediği zamanlarda hep programa gittim. Uzmanlar arasında söz hakkı gelmeme ve negatif davranışlar oldu o yüzden uzmanlar da gitmeme kararı aldı. Ben korona döneminde programı sunduğum için Fulya bana kızmış ve kırılmış.

Esra Ezmeci ve Fulya Öztürk arasında büyük kriz

Fulya sahalara dönmek istediği için programı bitirdi. Ben de o dönem kanalla kitabımın dizi olması için görüşme yapıyordum. Onlar da yazın program yapmayı teklif etti. Biz bunu konuşurken Fulya programı bitirmişti. Biz biraz daha farklı bir formatla 3 aylık bir program yaptık sadece. Ona kim anlattıysa çok yanlış anlatmış. Ben Fulya'ya program yapacağımı söylemedim. Benim fıtratım böyle. Benim programım Fulya'nın programın devamı değildi. Apayrı bir formattı. Bu dönemin Fulya'yla alakası yoktu. Ben onun programının son 3 ayında olmayınca bir kopma yaşadık. Sonrasında da arayarak programa başlıyorum demem hoş olmazdı. Ben çok yakın arkadaşlarıma bile tanıtım yayınlanmadan bir gün önce söyledim. Fulya, istediği gibi sahalara geri dönünce bana kırılabileceğini hiç düşünmedim. Bana sorsaydı ben ona anlatırdım. Fulya bana bugün gelse sarılırdım, kırgınlığım hiç yok"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN