Esra Ezmeci'ye gelen itiraf ağızları açık bıraktı! 'Çok acayip sorular var demişti' Takipçisinden gelen akıl almaz sözler...

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf ağızları açık bıraktı! 'Çok acayip sorular var demişti' Takipçisinden gelen akıl almaz sözler...

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle adından sıkça söz ettiren Psikolog Esra Ezmeci, son olarak hürrem yağına dair söyledikleriyle gündem olmuştu. Takipçilerinden gelen itiraf ve soruları da paylaşan Ezmeci, paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, gerek kitaplarında verdiği tavsiyelerle gerekse televizyonda yaptığı yayınlarla tanınıyor. Instagram hesabından kadın takipçilerinin yanı sıra erkek takipçilerinden gelen ilişki ve cinsellikle ilgili sorulara yanıt veren Ezmeci, son paylaşımıyla olay yarattı.

Geçtiğimiz günlerde "Çok acayip sorular var yani evet çok çok enteresan sorular gelmeye devam ediyor cinsellikle ilgili" diyen Esra Ezmeci kendisine gelen son soru ve itirafları paylaştı.

Bir takipçisi Esra Ezmeci'ye mesaj atarak "Eşim cinsel ilişki sırasında ailemin de bizi duymasını istiyor fantezisel durum mu anormal midir?" diye sordu.

ezmeci.jpg

Esra Ezmeci ise bu soruya "Cinsellik sırasında görülme ya da izlenilme isteği bir fantezi olabilir ama siz bunun hoşunuza gitmeyen bir fantezi olduğunu söyleyebilirsiniz" yanıtını verdi.

Esra Ezmeci'ye gelen bu soru sosyal medyada epey dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN