"Estetik yaptırmadım" dedi hayranları o fotoğrafı hatırlattı! İki fotoğraf arasındaki fark şoke etti

"Estetik yaptırmadım" dedi hayranları o fotoğrafı hatırlattı! İki fotoğraf arasındaki fark şoke etti

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan son dönemin iddialı projelerinden 'Tuzak' dizisinde "Ceren Gümüşay" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Bensu Soral, 'estetik yaptırdı' iddialarına yanıt verdi.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan son dönemin iddialı projelerinden 'Tuzak' dizisinde Akın Akınözü ve Talat Bulut ile başrolü paylaşan ve dizide canlandırdığı "Ceren Gümüşay" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraflarla sevenlerini hayal kırıklığına uğratmış, ünlü oyuncunun estetik yaptırdığı iddia edilmişti.

Bensu Soral, 'estetik' iddialarına yanıt verirken takipçileri ünlü oyuncuya çarpıcı yorumlarda bulundu. Güzel oyuncu bu iddiaları reddederken takipçilerinden bomba yorumlar gecikmedi.

31 yaşındaki güzel oyuncu Bensu Soral'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı bir fotoğraf sonrasında 'estetik yaptırdığı' iddia edilmişti.

Bensu Soral: Hastalıklı bir boyuta geldi!

Ünlü oyuncu 'estetik' iddiaları hakkındaki sessizliğini bozarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"GERÇEKTEN ESTETİK YAPTIRMIŞIM GİBİ DURUYORDU"

Ünlü oyuncu 'estetik yaptırdı' iddiaları hakkında şunları söyledi:

”Arkadaşımla konsept bir çekim yapmıştık. Normalde dışarıda kullanmayacağım bir makyaj yapıldı, dudaklara taşırarak ruj sürüldü, kirpikler takıldı, gölge yapıldı. Onu paylaştık, ışıkla daha da farklı görünmüş. Sonra “Estetik yaptırdı” falan dendi.

Ben de videoya bakınca gerçekten estetik yaptırmışım gibi duruyordu, yani çok farklı bir bendi. Ama bununla ilgili bir açıklama yapma gereği duymadım çünkü ben aynı benim, bilenler biliyor. Zaten dizi çekimimin ortasında estetik operasyon geçirme ihtimalim de yok, sahnelerde bir devamlılığımız var. İhtiyacım olmadığı sürece de estetik gündemimde olan bir şey değil. “

İşte Bensu Soral'ın videodaki o görüntüleri...

Estetik yaptırmadığını söyleyen Bensu Soral'a gelen yorumlar bomba! Aradaki farkı gören şaşıp kalıyor - Resim: 5

Estetik yaptırmadığını söyleyen Bensu Soral'a gelen yorumlar bomba! Aradaki farkı gören şaşıp kalıyor - Resim: 6

Estetik yaptırmadığını söyleyen Bensu Soral'a gelen yorumlar bomba! Aradaki farkı gören şaşıp kalıyor - Resim: 7

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN