Estetiklerden sonra tanınmaz hale geldi! Annesi bile tanıyamıyor… Survivor’ın ünlü yarışmacısı resmen evrim geçirdi

Estetiklerden sonra tanınmaz hale geldi! Annesi bile tanıyamıyor… Survivor’ın ünlü yarışmacısı resmen evrim geçirdi

Survivor’a katıldıktan sonra yıldızı parlayan ünlü yarışmacı son halleri ile görenleri şaşkına çevirdi. Estetikten sonra resmen tanınmaz hale geldi! Hatta annesi bile tanıyamıyor… Yarışmadan sonra verdiği kararlarla resmen evrim geçirdi.

TV8’in popüler yarışma programı Survivor, her yıl yayınlandığı bölümlerle izlenme rekorları kırıyor. Yarışmacıların da programdan sonra resmen şansı gülüyor. Bu yarışmacı da Survivor’dan sonra yıldızı parlayan sporculardan biri! Ama estetikli hali görenleri şaşkına çevirdi. Yarışmacının son halini görenler ise “resmen evrim geçirmiş” yorumlarını yapıyor…

ESKİ HALİNDEN ESER YOK

Survivor’a katıldığı yıllarda hem performansı ile hem de karakteri ile sık sık gündem olan Boks ve Kickboks’ta üç Türkiye Şampiyonluğu bulunduran Sabriye Şengül, son hali ile görenleri şaşkına çevirdi. Eski halinden eser kalmayan Şengül’ün son halini görenler ise sosyal medyadan yorum yağmuruna tuttu.

sabriye3.jpg

SURVİVOR’UN UNUTLMAZ İSİMLERİNDEN

Yarışmada farklı karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Sabriye Şengül, o zamanlar çok konuşulan isimler arasında yer almıştı. Daha sonra da kendi dalında kazandığı şampiyonlukları ile oldukça dikkat çekmiş ve ilgi toplanıştı.

sabriye.jpg

Son olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla görenleri şaşkına çevirdi. Sabriye Şengül’ün estetikleri ve kaslı vücudu sosyal medyada gündem oldu.

sabriye2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN