Etekli pozuyla gündem olan Sefo ünlü yazara ateş püskürdü: "Dallama seni dünyanın her yerinde..."

Etekli pozuyla gündem olan Sefo ünlü yazara ateş püskürdü: "Dallama seni dünyanın her yerinde..."

Son dönemin başarılı sanatçılarından rapçi Sefo, arkadaşlarıyla İskoçya'ya gitti. Başkent Edinburgh sokaklarında gezen Sefo, İskoç erkeklerinin giydiği ve geleneksel bir kıyafet olan "Kilt"i giyerek İskoçya sokaklarında poz verdi. Sefo'nun bu pozu sosyal medyada tepki toplarken ünlü şarkıcı, kendisini hedef alan ünlü yazara resmen ateş püskürdü.

Son dönemin başarılı sanatçılarından rapçi Sefo, arkadaşlarıyla beraber İskoçya'ya gitti. Başkent Edinburgh sokaklarında gezen Sefo, İskoçya'da çektiği fotoğraf ve videoları sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçileriyle paylaştı.

Ünlü rapçi daha sonra İskoç erkeklerinin giydiği ve geleneksel bir kıyafet olan "Kilt"i giyerek İskoçya sokaklarında poz verdi. Etekli pozunu "Scotishman" başlığıyla paylaşan ünlü rapçinin pozu sosyal medyaya damga vurdu. Etekli pozunu sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Sefo, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

"SEFOHADDİNİBİL"

Sefo'yu etek giydiği için eleştiren sosyal medya kullanıcıları Twitter'da "SefoHaddiniBil" etİketiyle paylaşımlara imza attı.

312599042_5908050025914620_5431651229035595196_n

ÜNLÜ YAZAR, SEFO'YU HEDEF ALDI! SEFO ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yazar Said Ercan'da etek giydiği için Sefo'u hedef aldı. Sefo ise kendisini hedef alan Said Ercan'a çok sert bir dille yanıt verdi. Sefo'nun etekli fotoğrafına yorum yapan Said Ercan, "Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız" diyerek tepki gösterdi.

SEFO: DALLAMA, SENİ DÜNYANIN HER YERİNDE

Ercan'ın yorumuna cevap veren Sefo ise "O zaman İngilizce sayfa açmasaydın dallama. Yani sen ingilizceyi Türklere empoze etmeye çalışan bir İngiliz ajanısın. Seni dünyanın her yerinden kudurtmaya devam edeceğim" dedi.

Genç şarkıcının kendisine verdiği sert cevabı Instagram hesabından yayınlayan Said Ercan, hakkında söylediği sözler nedeniyle Sefo'dan şikayetçi olacağın vurguladı. Sefo'ya 'rezil' diyen Ercan, Sefo'dan "İngiliz kafalı küreselci" diyerek bahsetti.

312834898_850346149436243_1542534461046116822_n

Ercan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Neden hiç şaşırmıyorum! Hiç yanılmıyorum! Daha önce İstanbul'a Yunanca 'constatinopole' diyen bu kişiye eleştirmiştim dijital ailemize 'salak' demişti şimdi etek giydi diye tepkimi gösterdim bana ettiği hakaretlere bakın! Çok şımarttılar bunları, Türkiye'de kazanıp yurtdışında harcayan ve beni hedef gösteren bu şahıs hakkında yarın avukatım hakaret davası açacak! Dünyanın her yerinden beni kudurtacakmış! Kimsin sen rezil?

Milyoner yarışmacısı Said Ercan ne kadar ödül kazandı? - atv

Dünyanın her yeri senin olsun ben Anadolu'dan bu topraklarından dünyaya seslenmeye, küresel dünya düzenine karşı gelmeye devam edeceğim! Etekli şey sen önce büyüklerle nasıl konuşacağını öğreneceksin! Sonra da özür dilemeyi öğreneceksin! Ben senin gibi İngiliz kafalı küreselcileri yola getirmek için İngilizce hesap açtım! Ve bu kişiyi çağıran belediyeler artık hepinize tepki göstereceğim şimdiden söylemiş olayım!"

sef.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN