Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç'tan kötü haber

Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç'tan kötü haber

TRT'de yayınlanan "Evet-Hayır" yarışmasıyla gönüllere giren 87 yaşındaki Erkan Yolaç'ın hastanede tedavi gördüğü ve 10 gündür yoğum bakımda olduğu öğrenildi. Üzen haberi Yolaç'ın eşi Asuman Yolaç verdi.

TRT'de yayınlanan "Evet-Hayır" yarışmasıyla hafızalara kazınan 87 yaşındaki Erkan Yolaç’ın Amerika’da hastaneye kaldırıldığı haberleri üzerine eşi Asuman Yolaç, Türkiye’de olduklarını belirterek 10 gündür yoğun bakımda olduğunu söyledi.

'İNŞALLAH ARAMIZA DÖNECEK'

Sabah'ta yer alan habere göre; 9 Temmuz'da Erkan Yolaç'ın Kovid-19'a yakalandığını kaydeden Asuman Yolaç, "Zatürresi nüksetti. Ara ara yoğun bakıma giriyor, çıkıyor. Tedavi sırasında ‘Akciğerlerde bir mantar mikrobu oluştu ama tehlikeli olmayan bir şey’ dediler. Bilinci yerinde, sohbet ediyoruz. Çok sağlam bünyesi varmış. İnşallah aramıza dönecek." dedi.

ERKAN YOLAÇ KİMDİR?

24 Şubat 1935 Kırklareli Babaeski doğumlu olan Erkan Yolaç şeker fabrikasının revirinde doğmuştur. Babası Mehmet Yolaç Edirne'lidir. Babası zamanında Sofya'dan göç etmiştir. 6 yaşındayken İstanbul'a taşınmışlar.

Yolaç, önce Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde sonra Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde sınıfta kaldı. Babasının işi gereği Kastamonu'ya taşındılar. Burada lisedeyken edebiyat öğretmeni Rauf Mutluay'ın yönlendirmesiyle belediye mikrofonlarından sunum yaptı. Belediye başkanı Osman Zeki Oktay'ın da sunumunu beğenmesiyle tüm anonsları o yapmaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN