Evinde tüp kullananlara müjde! Bunu yapanlara 240 TL parası geri verilecek: Aygaz'dan cepleri rahatlatan kampanya

Evinde tüp kullananlara müjde! Bunu yapanlara 240 TL parası geri verilecek: Aygaz'dan cepleri rahatlatan kampanya

Son dönemlerde en çok zamlardan nasibini alan tüplere sonunda güzel haber geldi. Tüp kullananları yakından ilgilendiren haber Aygaz tarafından duyuruldu. Aygaz tüp kullanıcılarına 240 TL vereceğini açıkladı. Depozito ücret iadesi için bilinmeyenler haberimizde.

Aygaz depozito ücretlerini iade edeceğini açıklarken tüp kullanıcısı olan vatandaşlar harekete geçti. Belirtilen şartlara uygunluk sağlayanlara 240 TL para iadesi gerçekleşecek. Son dönemlerde sürekli olarak zama maruz kalan tüp fiyatları alıp başını giderken bu haber yüzleri güldürdü.

Ocak yakan fiyatlarda yükselişler yaşanırken enflasyonla beraber hayat pahalılığında yaşanan artış alım gücünü düşürmeye davet etti. Aygaz 81 ilde geçerli olacak ücret iadelerini 240 TL olarak verileceği açıklandı. Türkiye'de en çok bilinen tüp markalarından olan İpragaz geçtiğimiz günlerde fiyat listesini açıkladı. İki kere tüp alan vatandaşlara istisnasız depozito ücreti ödemesi gerçekleşecek. Depozito ücret iadesi için fiyat güncellemeleri merak konusu oldu.

TÜPLERDE DEPOZİTO ÜCRETLERİNDE GÜNCELLEME

Aygaz tarafından yapılan açıklamayla beraber tüp depozito fiyatlarına dair yeni rakamlar açıklandı. Resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamalara Aygaz Maksi tüpün boş depozito fiyatı 240 TL olarak belirlendi.

tüplerin depozito ücret iadesi

DEPOZİTO ÜCRETİ NASIL TEMİN EDİLİR?

Evde ya da farklı yerlerde kullanılan tüpü herhangi bir yetkili satıcıya teslim edildiğinde ödemekte olunan depozito ücretinin tekrardan alınması mümkün. Son dönemlerde tüp fiyatlarına gelen zamlarla beraber depozito ücretleri de güncellendi. Mutfak tüpü 240 TL olurken küçük tüp 120 TL olarak ücreti iadesi gerçekleşiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN