Evleneli daha bir ay olmamıştı! Dilan Çıtak'ın anlattıkları hayranlarını üzüntüye boğdu

Evleneli daha bir ay olmamıştı! Dilan Çıtak'ın anlattıkları hayranlarını üzüntüye boğdu

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak geçen günlerde Levent Dörter'le nikah masasına oturmuştu. Gösterişli bir düğün yapan Çıtak, düğün sonrasında eşi Levent Dörter ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Çıtak burada yaptığı açıklamada düğünün ardından yaşadıklarını anlattı. Çıtak düğünün ardından psikolojisinin bozulduğunu ifade etti.

Yaklaşık bir ay önce Levent Dörter ile evlenen Dilan Çıtak'tan şaşırtan bir itiraf geldi. Eşiyle Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan Çıtak'ın giydiği gelinliklere çok sayıda eleştiri gelmişti. Düğüne dair açıklama yapan Dilan Çıtak yapılan eleştiriler için şaşırtan bir yorum yaptı.

dilan.jpg

DİLAN ÇITAK'TAN ÜZEN AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, geçen aylarda nikah masasına oturmuştu.

baba.jpg

Düğünü günlerce sosyal medyanın gündeminden düşmezken, gelinliği ve babası İbrahim Tatlıses'in taktığı 500 bin lira değerindeki altın kemer de uzun süre konuşulmuştu.

dugun.jpg

DÜĞÜN SONRASI YAŞADIKLARI HAYRANLARINI ÜZDÜ

Eşi ve arkadaşlarıyla bir mekanda görüntülenen Dilan Çıtak, ilk kez düğünü hakkında konuştu. Kendisine yapılan eleştirilere üzüldüğünü ifade eden Çıtak, düğün sonrasında depresyona girdiğini itiraf etti. Eleştiriler yüzünden depresyona giren ünlü şarkıcının bu hali sevenlerini üzdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN