Evlenmenin en ucuz olduğu gün! Ama kimse o günü tercih etmiyor: Bu tarihte evlenen 4 yılda bir yıldönümü kutluyor

Evlenmenin en ucuz olduğu gün! Ama kimse o günü tercih etmiyor: Bu tarihte evlenen 4 yılda bir yıldönümü kutluyor

Evlenme hazırlığı yapanlar, evlilik için gün sayanlar müjde! Evlenmenin en ucuz olduğu gün belli oldu. Bu tarihte evlenen 4 yılda bir yıldönümü kutlarken kimse o tarihi seçmek istemiyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Hem ülkemizde hem dünyada her yıl binlerce kişi evleniyor. Lakin birçok insan evlenmek için ucuz olmasına rağmen o günü tercih etmiyor. Çünkü o gün evlenen çiftler 4 yılda bir yıldönümü kutluyor. İşte nikah masasının bomboş olduğu ve kimsenin tercih etmediği o hem talihli hem talihsiz gün…

yeni-proje-2024-02-23t195438-648.jpg

EVLENMEK İÇİN KİMSE O GÜNÜ SEÇMİYOR

Evlendirme daireleri, nikah salonları o gün resmen ‘kapalı’ denecek derecede bol oluyor. Evelenecek olan çiftler genellikle o günü tercih etmiyor. Öte yandan söz, nişan gibi özel günler için de o gün pek göz önünde bulundurulmuyor. Bu durumun nedeni ise o günün yalnızca 4 yılda bir kutlanıyor olması. Herkesin bildiği üzere o gün ise 29 Şubat olarak karşımıza çıkıyor.

yeni-proje-2024-02-23t195522-444.jpg

ORGANİZASYON, DÜĞÜN SALONLARI O GÜN SİNEK AVLIYOR

Birçok insan düğün, nişan gibi özel günleri genelde 29 Şubat’ta yapmayı tercih etmiyor. Dört yılda bir yaşanan 29 Şubat tarihinde bu nedenden dolayı organizasyon şirketleri, düğün salonları gibi özel günlerin kutlanacağı mekanlar resmen sinek avlıyor. Bu kapsamda bazı işletmeciler düğün salonlarını, organizasyoncular sundukları hizmeti daha uyguna vermek için harekete geçti.

yeni-proje-2024-02-23t195545-282.jpg

29 ŞUBAT İÇİN İNDİRİM HAREKETLERİ

Sektör Gazetesi’nde yer alan habere göre, 29 Şubat tarihini değerlendirmek isteyen işletmeciler, indirim yaparak müşteri çekmek için harekete geçti. Lakin ona rağmen insanlar 29 Şubat tarihini görmezden geliyor. Eğer uygun fiyata bir kutlama yapmak istiyorsanız bu tarihi baz alarak şirketleri inceleyebilirsiniz.

yeni-proje-2024-02-23t195609-323.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN