Evli Demet Özdemir'den sıcak sahneler! Diziyi izleyen öfkeden çıldırdı "Kocandan utan"

Evli Demet Özdemir'den sıcak sahneler! Diziyi izleyen öfkeden çıldırdı "Kocandan utan"

Dünyayla Benim Aramda dizisi sıcak sahneleriyle gündemden düşmüyor. Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger'in oynadığı dizi sahneleriyle ağızları açıkta bırakmaya devam ediyor. Bu defa Demet Özdemir'in o sahneleri konuşulmaya başlandı. Bakın nasıl bir sahne çekildi?

İki ay önce Oğuzhan Koç ile evlenen oyuncu Demet Özdemir, 'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki sahnelerle gündeme geliyor. Geçtiğimiz bölümlerde Buğra Gülsoy ile yakınlaşma sahneleri oldukça konuşulan Özdemir şimdi de aynı Metin Akdülger ile yakınlaştı.

dunyaylabenimaramda.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN OLAY SAHNE!

Dizide Hafsanur Sancaktutan'ın Buğra Gülsoy'un fotoğrafına bakıp mastürbasyon yapması büyük tepki toplamıştı.

O sahneler sosyal medyada günlerce konuşulurken, dizinin diğer bölümlerinde ise Demet Özdemir'in açık sahneleri konuşulmaya başlandı.

demet.jpg

Buğra Gülsoy ile yakınlaşmasının ardından bu defa Demet Özdemir, Metin Akdülger ile sıcak sahneleri olay yarattı.

od.jpg

OĞUZHAN KOÇ'A YORUM YAĞDI

İkilinin sıcak sahnelerine bir kısım seyirciler destek verirken diğer bir kısmı da aşırı yakın bularak eleştirdi.

2 ay önce Oğuzhan Koç ile evlenen Özdemir için, "Kocan bunu nasıl kabul ediyor" "Bu kadar olmaz" "İğrenç sahneler" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN